IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ekim 2018, 21:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karbonatın Cilde Faydaları




Karbonatın faydaları nelerdir?

Karbonatın birden fazla yararı vardır. Genellikle her mutfakta bulunan*karbonat neye iyi gelir? Cilt lekelerine, saça ve birçok şeye daha faydası olan karbonat hakkında merak edilenler haberimizde...



Karbonatın faydaları merakla araştırılıyor. Özellikle kadınların cilt ve saçları için bakım formülleri araştırırken, karbonatın faydaları okuyanları şaşırttı. İşte karbonatın faydaları...

Karbonatın Cilde Faydaları

Karbonat Sivilce Tedavi İçin Kullanılır:*Karbonat ve balı harmanlayarak cildinizde sivilce olan bölgelere sürün ve 15 dakika süresince bekletip cildinizi durulayın. Düzenli uygulandıktan sonra sivilcelerinizin zamanla azalarak geçtiğini göreceksiniz.

Karbonat Dişleri Beyazlatır:*Çilek, karbonat ve limon suyu karıştırılarak dişlere uygulanırsa doğal bir beyazlık sağlanır. Diş macunu ile dişler temizlendikten sonra bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Tertemiz Bir Cilt İçin Karbonat:Günlük kullandığınız cilt temizleyicilerinize 1 yemek kaşığı karbonat ekleyerek cildinizi temizleyebilirsiniz. Cilde peeling etkisi yaparak temizlerken ciltte bulunan ölü tabakanın giderilmesini de sağlar.

Güzel Tırnaklar İçin Karbonat:Tırnaklarınız sarardı mı? Endişelenmeyin!.. Sigara veya uzun süre kalan oje sayesinde sararmış tırnaklara limonlu karbonat yaparak giderebilir yine bembeyaz hale getirebilirsiniz. Karbonatlı limon suyunda 5 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır.

Cildin Parlamasını Sağlar:Zeytinyağı ( 1 – 2 damla ), limon suyu ( 1 yemek kaşığı ) ve karbonat ( 1 yemek kaşığı ) karıştırıp cildinize uygulayın ve 10 dakika bekletip cildi temizleyin.
Ölü Hücreleri Canlandırır: Karbonat su ile karıştırılarak cilde uygulandığında ölü hücrelerin aktifleşmesini sağlayarak cildi tekrar canlandırır.

Karbonatın Ayak Bakımında Yararı: Ayaklarda oluşan mantar ve yorgunluklara iyi gelen karbonat ayaklarda oluşan enfeksiyonlarında önlenmesini sağlar.

KARBONATIN SAĞLIK AÇISINDAN FAYDALARI

Ülser Rahatsızlığına Karbonat:*Mide asidini nötr hale getiren karbonat ülserin verdiği ağrıyı hafifletir. 1 büyük bardağa su koyun ve içine 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyin ve için ağrınızın hafiflediğini hissedeceksiniz.

Güneş Yanıklarına İyi Gelir:*Güneş yanıklarından meydana gelen sızılar karbonat ile hafifletilebilir. Küvete veya duş alacağınız suya karbonattan 1 fincan ekleyip yıkanın ve sızılarınızı hafifletin.

Enerji Verir:*Birçok sporcu iyi performanslar gösterebilmek için karbonat kapsüllerinden kullanmaktadır. Fakat karbonatta bulunan kimyasal içerik yüzünden bu yöntemle alınması uygun görülmemektedir. Yemeklerde ve su yolu ile tüketildiğinde oldukça etki sağlayan karbonat sayesinde kendinizi daha enerjik ve daha zinde hissedebilirsiniz.

Böcek Sokmalarına İyi Gelir:*Yaz aylarında sıkça yaşanan sorunlardan biride böcek ısırmalarıdır. Karbonat böcek ısırıkları sonucunda oluşan yaraların tedavisinde kullanılır. Toz halinde karbonattan sürebilir ya da su ile karıştırarak uygulayabilirsiniz

ALINTI

__________________

hєrkєs kusurlαrı ílє kusursuzun pєşíndє..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ciltbakimi, karbonat


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zeytinyağının cilde faydaları Sanem Alternatif Tıp 0 29 Ocak 2018 02:01
Besinlerin cilde faydaları AngeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Mayıs 2014 10:17
Karbonatın Mucizevi Faydaları Letisya Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Kasım 2013 21:30
karbonatın faydaları nurettin2000 Genel Paylaşım 0 15 Ağustos 2013 16:44
Karbonatın Cilde Faydaları ve Zararları Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Mayıs 2012 12:23