IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2018, 10:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her yaşın, her cilt probleminin çözümü: Bio Heating Mask




Kozmetisyen Nesrin Sürer, cilt problemlerine çözüm sunan Bio Heating Mask tedavisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Yazı geride bırakmak üzereyiz ve cildimizde edindiğimiz, cilt kuruluğu, sertleşme, güneş lekeleri, aşırı yağlanma ve sivilce, aknelerin tekrar artması gibi cilt problemleri yaşanıyor. Güneş ürünlerini doğru seçemeyenler, aşırı güneşte kalanlar bu cilt sorunlarıyla daha çok karşılaşıyorlar.
Bio Heating Mask, her yaşa, her cilt problemine çözüm sağlıyor.
Yazın kuruyan, lekelenen, yıpranan cildinizi yeniden sağlıklı duruma getiriyor. Beş haftalık kür şeklinde uygulanan yöntem, ciltteki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlıyor, cildi canlandırıp tazeliyor. Dolayasıyla şimdi “Bio Heating Mask” uygulamasının tam zamanı.

HER YAŞA FARKLI İÇERİK


“Bio Heating Mask” uygulaması, özellikle düzensiz çalışma saatleri ve yoğun makyajdan olumsuz etkilenen ciltlerde çok etkili. Çalışan kadınların yanı sıra bu koşullardan şikayetçi olan birçok ünlü isim bu uygulamanın takipçisi.
Genç cilt yapılarına yönelik: Yağlı sivilce oluşumlu ciltlerde yağ üretimini azaltarak, yağlanmayı dengeler ve sivilce oluşumunu önler.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Cilde alt ürün olarak zeytin yaprağı özlü olan ( Oleanol Acit) ve karadut özlü (Moris Nigra) etken maddeler içeren “Hydro Lotion” serum sürülür ve üzerine de Bio Heating Mask uygulanır. Cildin yağ üretimini azaltırken nemini koruyarak doğal dengesine kavuşturur.
Orta yaş, cilt yapılarına yönelik: Nem kaybından dolayı, ciltte kuruma ve erken yaşlanma belirtilerine yönelik; Yüksek dozlu “Hyaluron Saure” etken madde içerikli “Hyaluron Forte Serum” alt ürün olarak seçilir ve özel maskemiz “Bio Heating Mask” uygulanır. Cilt tazelenir, yenilenir ve erken yaşlanma belirtileri önlenir.
Olgun cilt yapılarına yönelik: İleri yaş grubunun yorgun olan ciltleri tazelenmeye ihtiyacı duyar. Bu nedenle, olgun cilt yapılarına yönelik alt ürün olarak yoğun etken maddeler içeren (Argireline, Hyaluron acid, Phytohormone, Lipide, Squalane, Algen extrakt) İnstand Lift Serum la birlikte Bio Heating Mask uygulanır. Özellikle kırışmaları azaltırken gevşemeleri de toparlar ve cildinize canlılık, gençlik kazandırır.


BIO HEATING MASK'IN DİĞER UYGULAMALARDAN FARKI

Bio Heating Mask’ın diğer uygulamalardan farkı, biyolojik mineral içerikli maske, doğal olarak 42 dereceye kadar ısınması ve 0 dereceye kadar düşerek soğumasıdır. Yani sıcak ve soğuk etkisi. Cilt problemlerine yönelik seçilen etken maddelerin cildin alt katmanlarına hızlı şekilde nüfuz etmesi. Kan dolaşımını düzenliyor, cilt ton rengi açılıyor, cilt hücreleri canlanıyor. Cilt fonksiyonlarını dengeleyerek yeniden sağlıklı duruma kavuşturuyor.

Nesrin Sürer
İnt. Dipl. Kozmetisyen

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bio heating mask, cilt problemleri çözüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Evde cilt bakımı sırları ve cilt lekeleri için 2 özel maske tarifi Sanem Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Temmuz 2018 15:20
Cilt Kızarıkları İçin Maske Nasil yapilir? Bitkisel cilt maskesi yoSun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2010 13:58
Açılmayan Bir Pc'nin Probleminin Giderilmesi Luis Windows 0 26 Nisan 2010 12:58
Her Yaşın Ayrı Bir Cilt Bakımı Var YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 23 Mart 2009 19:50
Yaşın Kaç PaYanDA Komik Loglar 5 14 Şubat 2006 01:53