IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Kasım 2018, 18:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu yılın en trend uygulaması! Kalıcı fondöten efektiyle mezoterapi işlemi




Kalıcı fondöten efektiyle, mezoterapi işlemi 2018 yılının en trend uygulamalarından biri. Hatta Kore’den başlayıp tüm Avrupa’ya yayılan bir hale geldi. Özellikle bu yazın en gözde işlemiydi. Aslında fondöten efekti denilince akla birçok soru işareti gelebiliyor. İşte tüm bu soru işaretlerini uzman estetisyen Sibel Kırbaş ile yanıtladık.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Ancak fondöten epidermis dokusu üzerinde bulunan problemleri geçici olarak kapatan cildin hava almasını engelleyen geçici süreli makyajlama işlemi. Kalıcı fondöten efektiyle mezoterapi işleminin farkı ise içeriğinde bulunan serumlar sayesinde cilt tonunu eşitleyip kusurları kapatırken aktif bitki özleriyle cildin tedavisinin yapması.


ORGANİK MEDİKAL SERUM
İçeriğinde b3 vitamini, aminoasit ve çeşitleri bitki özleri bulunuyor. Dolayısıyla cilt yüzeyinde herhangi bir olumsuz durum ya da yan etkiye neden olmayan organik medikal serum. İşlem esnasında cildin nefes almasını engellemeyen, boya ve parafen maddeler bulunmayan serum, cildin melanin üretimini düzenler.
Derinin rengi esas olarak genetik faktörler tarafından belirlenir ve deriye rengini veren madde melanosit denilen hücrelerden salınan melanin pigmentidir. Serum bu pigmentin doğru bir şekilde çalışmasını sağlayıp cilt yüzeyindeki akne izleri, renk tonu farklılıkları, güneş lekelerinin giderilmesini sağlar. Bunun dışında ince kırışıklıklarda, skar doku ve genişlemiş gözeneklerde son derece etkili..



HASAR VERİR Mİ?
Uygulama 0.25-0.50 mm steril iğne ile cilt yüzeyine hasar vermeden ortalama bir saat süre ile serumun dermis tabakasına gönderimi yapılır. İşlem esnasında ağrı ve acı olmaz. Seans sonrası kişi 24 saat cildine su değdirmemeli veya herhangi bir kozmetik medikal bazda ürün kullanmamalı.
Ertesi gün günlük makyaj ve temizleme rutinine dönebilir. Kalıcı fondöten efektiyle, mezoterapi işlemi cilt yüzeyinde 8 ay ile 1 yıla kadar kalıcılık süresi var. İşlem sonrası bir hafta solaryum ve güneşten kişi uygulama alanını sakınmalı ve koruyucu kullanmalı..
Kalıcı fondöten efektiyle, mezoterapi uygulaması cilt yüzeyinde açık yarası olan, sedef, egzama gibi deri problemleri olan kişilere ve hamilelere uygulanmaz. Onun harici 18 yaşını geçmiş her birey gönül rahatlığıyla işlemi yaptırabilir.

Uzman Estetisyen
Sibel Kırbaş

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kalıcı fondöten, mezoterapi işlemi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fondöten Nasıl Sürülür? Fondöten Sürmenin Farklı Teknikleri Zen Makyajın Püf Noktaları 0 14 Mayıs 2013 17:29
Mezoterapi İle Antiaging Tedavi YapraK Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:28
Kalıcı Link Degişimi yapılır Kalıcı Boston Link değişimi 16 09 Aralık 2010 12:54
Mezoterapi Nedir? VaLerKa Sağlık Köşesi 0 06 Aralık 2007 01:22