IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ocak 2019, 18:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Estetik kurbanı olmayın! İşte yanlış güzellik uzmanı seçtiğinizin 6 işareti




Güzellik kliniklerinden bazıları gerçekçi olmayan sonuçlar, cazip indirimler ve özel fırsatlar vaat eden müşterileri kendilerine çekmekte oldukça ustadırlar. Ruh halinizi bozmamak ve cebinizdeki paranızı boşa harcamamak için, artıları ve eksileri tartmak çok önemlidir. Gereksiz prosedürlerin farkına varmak ve başka bir uzmana görünüp görünmeyeceğinizi anlamanız için bazı ipuçlarını bir araya getirdik. İşte bir güzellik uzmanından randevu alırken göz önünde bulundurmanız gereken 6 ana nokta.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





TÜM MÜŞTERİLER İÇİN AYNI YAKLAŞIMA SAHİP OLABİLİRLER


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bir güzellik salonuna gitmeden önce oradaki uzman hakkında muhtemelen yorumları okur ve çalışmalarına bakarsınız. Farklı müşterilerde aynı sonuçları görmek bazı endişeleri düşünmenize neden olabilir. Yani ''imza stili'' deneyim ve bilgi eksikliğini gizliyor olabilir. Belirli bir prosedürden geçmeye kararlıysanız, gerekli tüm ekipmanın klinikte mevcut olduğundan emin olun. Bazı klinikler, sahip oldukları ürünlere bağlı olarak alternatif prosedürler sunar. Ancak sonuç beklediğinizden farklı olabilir.
Yaşınızı sormadan ya da buna dikkat etmeden size güçlü prosedürler sunuyorsa bir kez daha düşünün. Çünkü olgun ciltler için kullanılan ürünler diğerlerine göre çok daha pahalı olduğundan kar elde etmek için size bunları uygulayabilir.
Ne yapmalı: Bir uzmana ilk ziyaretiniz ise, önerdikleri her şeyi yazın ve İnternet'teki prosedürler ve ürünler hakkında bilgi arayın. Aynı anda her şeyi kabul etmeyin - kendinize düşünmek için biraz zaman tanımak daha iyidir.


FARKLI GÜZELLİK ALGILARI


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bir klinikte özgüveninizi artırmak ve muhteşem görünmek için yüzünüzü gerdirmek isteyebilirsiniz. Ancak doktorunuz ''modern kadın'' oluşturmak için dudak kenarlarınızı, dudaklarınızı 2 kat dolguyla doldurmayı ya da V şeklinde yüz oluşturmayı önerebilir.
Ne yapmalı: Yüz anatomisi hakkında yeterince bilgili ve doğru oranları bilen bir uzman aramaya devam edin.

ÇOK SIK İŞLEM YAPTIRMAK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Belirli bir süre sonra göze çarpan sonuçlar gösteren bazı prosedürler vardır. Örneğin, biyorevitalizasyon veya mezoterapiden sonra, bir sonraki randevuyu almadan önce 2 hafta beklemelisiniz. Sadece bu şekilde sonuçları görebilecek ve prosedürü tekrarlamak isteyip istemediğinize karar verebileceksiniz. Kozmetologlar mümkün olduğu kadar çok prosedür satmakla ilgileniyorlar ve genellikle bir sonraki randevuyu bir hafta veya daha erken bir tarihte yapmayı tavsiye ediyorlar. Bu neye yol açacak? Cildiniz çok fazla boğulduğu için, yüzün bir süre sonra bir miktar şişmiş olduğunu fark edeceksiniz.

Ne yapmalı: Önerilen süreyi bekleyin ve sonuçları kendiniz değerlendirin. Daha fazla prosedür için acele etmeyin. En popüler kozmetik yöntemlerden bile bir mucize beklemeyin. Örneğin, biyorevitalizasyon ve mezoterapi kuru ciltlerde size yardımcı olabilir, bu yüzden bu sorunu çözdükten sonra prosedürleri durdurmalısınız. Araştırmaya göre, 3 aylık enjeksiyonlardan sonra bile, başlangıçta yaşlanma karşıtı etki sağlamıyorlar.

GÜZELLİK UZMANI LİSTEDEKİ TÜM İŞLEMLERİN YAPILMASINI ÖNEREBİLİR


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Diyelim ki alın kırışıklıklarından kurtulmaya karar verdiniz, ancak bir kozmetik uzmanı gözenek temizliği, kimyasal peelingi, dolgu maddeleriyle bir miktar hacim eklemenizi ve tüm indirim işlemlerini denemenizi önerebilir.
Ne yapmalı: Alın kırışıklıklarınıza elveda demekten başka bir şey istemiyorsanız “hayır” demeyi öğrenin.

GERÇEKÇİ OLMAYAN VAATLER


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Sonuçların ne kadar süreceği bireysel faktörlere bağlıdır. Bu yüzden hiç kimse kalıcı bir etki garanti edemez. Etkilerin genellikle ne kadar sürdüğünü öğrenin. Örneğin, Botox 3 ila 6 ay sürer ve kozmetik uzmanınız bir yıl, hatta 3 yıl boyunca kırışıklıklarınızı unutacağınızı iddia ederse, dikkatli olmalısınız. Ayrıca, metabolizma hızınız dolgu maddelerinin etkisini büyük ölçüde etkiler ve eğer yüksekse, kozmetik uzmanının vaat ettiğinden daha erken işlemi tekrarlamanız gerekir.
Ne yapmalı: Abartılı vaatlere inanmayın. Sonuçların ne kadar süreceğini bilmenin tek yolu beklemek ve görmek.

PROSEDÜRLERİN BAĞIMLISI OLMAYIN



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Hali hazırda bir işlemden hemen sonra bir sonraki randevu için hemen karar vermeyin. Hazır olduğunuzda kibarca reddedip randevu alacağınızı söyleyin.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
doğru güzellik uzmanı nasıl seçilir, güzellik uzmanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şifre Kurbanı Olmayın! Thetis Haber Arşivi 0 10 Haziran 2012 18:46
Chrome kurbanı olmayın! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 21 Nisan 2010 18:32