IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mayıs 2019, 05:14   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaş Kalınlaştırma, Dolgun Kaşlar




Doğal Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri, Kaş Dolgunlaştırma


Moda da dönem dönem değişiklikler oluyor.. Bunlardan biriside bir döneme damgasını vuran ince kaşlar. Ama artık çoğu kadın kalın ve dolgun kaşlara sahip olmak istiyor. Aslında çoğu zaman modaya göre değilde kendimize yakışanı seçmemiz daha doğru olacaktır. (Bu benim fikrim, zevklerin tartışılmayacağı bir gerçek..)

Bir dönem kaşlarınızı incelttiniz ama artık kalın ve dolgun kaşlar mı istiyorsunuz ? Bunu makyajla ya da farklı yöntemlerle yapmak yerine tamamen doğal olan yöntemleri tercih edebilirsiniz..

İşte kaşlarınız için mukemmel doğal kaş kalınlaştırma yöntemleri !




Hint Yağı

Bilinen eski bir yöntem ama işe yarar. Yapmanız gereken tek şey hint yağı ile kaşlarınıza nazikçe masaj yapmak. Bu kan akışını hızlandırır ve kaşlarınızın sağlıklı büyümesini teşvik eder. Bu yöntemi yatmadan önce uygulayıp tüm gece kaşlarınızda bekletin, ardından sabah durulayın.



Soğan

Kulağa hiç hoş gelmeyebilir ama soğan suyu da kaşları kalınlaştırmak için etkili bir yöntemdir. İçerdiği kükürt sayesinde kaşların daha kalın ve dolgun olmasını sağlıyor. Küçük bir soğanı rendeleyin ve elde ettiğiniz suyu ile kaşlarınıza masaj yapın. Beş dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Eğer soğan suyu herhangi bir tahrişe neden olursa, bir daha kullanmayın.



Vazelin

Vazelin, kaşlarınızı harika bir şekilde nemlendirir. Nemlendirilen bu bölgede daha kalın ve dolgun kaşlara sahip olmak kolaylaşır. Ekstra olarak vazelin kaşlarınızın dağılmasını engeller, hoş görünmesini sağlar. Çok az bir miktar yeterlidir, fazla uygularsanız yağlı ve parlak görünmesine neden olabilirsiniz.



Turuncu ve Sarı Renkli Yiyecekler

Turuncu ve sarı renkli yiyecekler A vitamini bakımından zengindir. Bu da saçınızın sağlıklı uzamasını sağlar. Ve tabi ki kaşlarınızın da. Beslenme programınıza turuncu ve sarı renkli sebze ve meyveleri dahil ederek hem sağlıklı beslenebilir, hem de kaşlarınızın kalın ve dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Dolmalık biber, havuç, kavun ve tatlı patates mükemmel seçimlerdir.



Yumurta Sarısı

Yumurta sağlığınız için son derece önemlidir, peki aynı zamanda yumurta sarısının kaşlarınızı kalınlaştırabileceğini de söylesem? Bir yumurta alın, beyazını kenara ayırın. Yumurta sarısını ise kremsi bir kıvam alana kadar çırpın. Ardından yumurta sarısını tüm kaş bölgesine uygulayın ve 15 dakika bekletin. Bu yöntem, kaş bölgesine sağlıklı saçın yapı taşlarından biri olan proteini aşılar.



Kaşlarınızı Almayı Bırakın

Bilinenin aksine kaşlarınızı almanız kalınlaştırmanıza yardımcı olmaz. Kaşlarınızın incelmesine, istediğiniz dolgun ve kalın kaş hayalinden çok uzak bir görünüm elde etmenize neden olur. Eğer kaşlarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız almayı bırakmalısınız.


Alıntı.

-



Benden NOT !

(Eğer almadığınız zaman çok rahatsız oluyorsanız, sadece dağınık olan çevreyi toplamalısınız. Kaş kalınlaştırmak için o şekilde gezmenize gerek yok. Diplerden 1-2 sıra şeklinde bırakarak kalınlaşmasını sağlayabilirsiniz. Kendiniz yapamıyorsanız eğer bu konuda bir kuaförden vs yardım almanızı öneririm.
Kaş yüz de en çok dikkat çeken ve önemli bir yer. Kaşın modelini bozarsanız eğer tam anlamı ile düzelip iyi bir şekil alması en az 6 ayı bulur. Bunları da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

- Bunlar benim önerilerim. Gerisi tamamen size kalmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)


__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakım, doğal kaş kalınlaştırma, güzellik, inceltme, kadınlar, kas, onerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnce kaşlar 'out' kalın kaşlar 'in' Baby Saç Modelleri ve Bakımı 1 27 Haziran 2015 16:09
Dudak kalınlaştırma teknikleri Amelia Makyajın Püf Noktaları 0 01 Eylül 2014 19:45
Dolgun ve koyu kaşlar için Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 14 Mayıs 2013 17:48
Saç Teli Kalınlaştırma N999 Ah Kadınlar 0 07 Aralık 2011 15:11
Yazıyı Kalınlaştırma.. |{awissa HTML/CSS/JavaScript 0 13 Ocak 2010 10:51