IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 2 Post By MarveL
  • 1 Post By diShy
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Haziran 2019, 12:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kalıcı Makyaj: Mümkün Mü?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makyaj! Makyaj kelimesi bile bizi heyecanlandırıyor.

Güzel hissetmek, olmak ve görünmek, bunların hepsi makyajla ilgilidir! Geçici olsa da makyaj güzelliğimize güzellik katar.

Eğer kendinizi geçici olarak değil kalıcı olarak güzelleştirmek isteyen birisiyseniz, işte sizin için bazı faydalı bilgi. Kalıcı makyaj!

Makyajın nasıl kalıcı olabileceği merak mı ediyorsunuz? Evet, modern ve gelişmiş teknolojiyle birlikte bu gerçekten mümkün.

Bu kalıcı makyaj, göz çevresinin, cildin, dudakların ve yüzün renklendirilmesi gibi dövmeye benzer bir yöntemle dermiş katmanını renklendirilmesini içeren kozmetik bir işlem veya teknik olarak tanımlanır. Ayrıca bu yöntemle kaş da yapılabilir. Evet, kaşlarınızı kaybettiyseniz kalıcı makyajla kaşlarınıza tekrar kavuşabilirsiniz. Eğer kırmızı dudaklara sahip olmak istiyorsanız, kalıcı makyajla bunu şimdi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca kaza veya kesik sonucu ortaya çıkan yara izlerinizi bile kapatabilirsiniz. Cildinizdeki beyaz veya siyah pigmentasyondan kurtulabilirsiniz. Bütün bunları ve daha fazlasını cerrahi müdahale olmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Evet, kalıcı makyaj cerrahi bir işlem değildir. Kalıcı makyajda geleneksel veya daha özel dövme makinelerini içeren farklı yöntemler ve makineler kullanılır. Ayrıca aletler kalem veya devir makinesi formunda olabilir. Şaşırdınız mı? İşlem kulağa geldiği kadar basit.

Daha fazlasını mı istiyorsunuz! Çoğumuz elimizde olanla yetinmesini bilmeyiz. Her zaman daha fazlasını isteriz. Bu hiç de kötü değil. Bu kalıcı makyaj istediklerimize sahip olmamamızda bize yardımcı olur.

Mükemmel şekilli kaşlara sahip olmak için kaşlarınızın şeklinin iyice belirginleştirilmesi, kaybolan renginin tekrar geri kazandırılması ve kirpiklerin iyileştirilmesi gerekir. Bunların hepsi göz kalemi işleminin bir parçasıdır. İnce, kalın veya mükemmel yay şeklindeki kaşlara sahip olmak için kararı siz verin. Arzuladığınız görüntüye kavuşmak için bu işlemler yapılırken bir monitörden süreci takip edebilirsiniz.

Kalıcı makyaj! Adından da anlaşılacağı gibi yapılan bütün değişiklikler kesinlikle kalıcı olacaktır. Eğer kaşlarınıza kalıcı makyaj yaptırırsanız, kaşlarınız ovsanız da, yıkasanız da kaşlarınız bozulmayacaktır.

Kalıcı makyajda dermiş katmanı kalıcı olarak renklendirilir ve ne yaparsanız yapın bu makyaj çıkmaz. Bu yöntem 15 yıl kadar önce başlamıştır, günümüzde başarılı bir teknik olmasına ve bu yöntemi uygulayan kişilerde iyi sonuçlar verdiğinin kanıtlanmasına bağlı, popülerliği giderek artıyor.

Bu nedenle kaybettiğiniz kaşlarınız, iyi görünmeyen kaşlarınız, kaybolmuş dudak renginiz veya kirpiklerinizle ilgili olarak kendinizi kötü hissetmeden önce iki defa düşünün. Kalıcı çözümleri düşünün. Kalıcı makyaj mevcut seçenlerden bir tanesi. Aksi takdirde güzel görünmek için sürekli olarak bazı önerileri takip etmeniz gerekir.
Alıntı..

__________________
Herşey yoLunda.. Ben Hariç..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Haziran 2019, 13:13   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kalıcı Makyaj: Mümkün Mü?




kaş yaptırdım memnunum ipek kirpik cok rimel sürmeyi sevmediğim için denedim ama kullanması zor hele benim gibi anneler için (özenli bakım istiyor) tatile giderken tekrar yaptırabilirim deniz ve havuzda rahat oluyor , simdi dudak renklendirmeye merak sardım düşünüyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Haziran 2019, 16:24   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kalıcı Makyaj: Mümkün Mü?




Mumkun
Bi arkadasim bu konuda uzman cumadan cumaya goruyordum mubarek yuzundeki her noktasi kalici hic rimeli akmaz (kirpigi takma) ruju cikmaz kasi oynamaz hep ayni yuz ifadesi vardi 😃

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kalıcı makyaj


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ten rengine göre kalıcı makyaj ipuçları… Feronia Makyajın Püf Noktaları 0 12 Nisan 2019 15:26
Kalıcı Makyaj Nasıl Olur ? Amelia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Mart 2014 19:07
Kalıcı Makyaj Zararlı mı? Zen Makyajın Püf Noktaları 1 18 Mayıs 2013 21:58
Kalıcı makyaj hakkında herşey, Kalıcı makyaj nedir? A'dan Z'ye kalıcı makyaj Zen Makyajın Püf Noktaları 0 31 Ocak 2013 13:47
Kalıcı Makyaj Uygulamaları YapraK Makyajın Püf Noktaları 0 27 Aralık 2009 05:04