IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Temmuz 2019, 13:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınlarda bıyık çıkması nasıl engellenir? Bıyık nasıl yok edilir?




Kadınlarda bıyık çıkması nasıl engellenir? Bıyık nasıl yok edilir?


Hormonal ve genetik sebeplerden dolayı kadınlarda oluşan bıyık ağda, ip, cımbız gibi farklı farklı yöntemlerle temizlenebilir. Ancak durum tüyler git gide koyu renk alarak dikkat çekici aynı zamanda rahatsız eden bir boyuta gelebilir. Oluşan bu durumu engellemenin farklı farklı yolları vardır. Peki bıyık çıkmasını nasıl engellenir? Kararan bıyıkları ortadan kaldırmanın yolu nedir? Merak ediyor ve bu durumu ortadan kaldırmak istiyorsanız mutlaka hazırladığımız doğal yöntemleri denemelisiniz.



Dudak üstü tüyleri yani bıyık genellikle çoğu kadının kabusu haline gelen bir durumdur. Ağda, lazer epilasyon veya cımbız hepimizin bildiği yöntemlerle alınan dudak üstü tüyleri alındıkça kararır ve daha belirgin hale dönüşür. Çoğu kadının muzdarip olduğu dudak üstü tüylerini ağda gibi yukarıda saydığımız yöntemler ciltte sarkma, tahriş, kırışıklık gibi sorunlara neden olacaktır. Peki farklı birçok yöntem ile kurtulmaya çalıştığınız bıyıklarınızı doğal yöntemlerle de yok edebileceğinizi biliyor muydunuz? Şeker, mercimek, nane yağı gibi doğal yöntemleri kullanarak dudak üstü tüylerinizi yok edebilirsiniz.

ŞEKER YÖNTEMİ

Geçmiş yıllardaki kadınların yüzlerindeki tüyleri almak için kullandığı bir yöntemdir. Acı çekmeden, kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.

- Çeyrek bardak suyu tencerede ısıtıp içerisine 2 bardak şeker ve yarım limonun suyunu koyun.Kaynamaya başlayınca altını kısın. 5 dakika boyunca kaynatıp ocaktan alın. Karışımı soğumaya bırakıp, tüylerinizin olduğu bölgeye bebek pudrası veya mısır nişastasını uygulayın. Daha sonra macun kıvamına gelen karışımı sürüp, bez parçası yardımıyla tüylerinizin çıkış yönünün tersine doğru çekin.

MERCİMEK YÖNTEMİ

Cildinizdeki ölü derilerin temizlenmesine yardımcı olan mercimek, aynı zamanda istenmeyen tüylerin de azalmasına yardımcı oluyor.

- Bir avuç mercimeği öğütüp, macun kıvamına gelene kadar bal ile karıştırın. Macunu bıyıklarınızın üstüne sürüp dakika bekletin. Bu yöntemi haftada 1 kere uygulayın.

NANE YAĞI YÖNTEMİ

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sadece yüzde çıkan tüyleri azaltmak için nane çayı tüketilmesi gerektiğini söylüyor. Nane çayı vücutta androjen hormonu üretimini azaltıp, bunun sonucunda oluşan yüzde oluşan tüylenmelerin azalmasına yardımcı olur.

- Bir tatlı kaşığı kuru naneyi bardağa koyun. Daha sonra üzerine kaynar su ekleyin. Üzerini kapatıp, 10 dakika boyunca demlenmesini bekleyin. Naneyi süzerek içine 1 çay kaşığı bal ekleyin. Bu çayı her gün 1 bardak içebilirsiniz.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bÜyÜk, bıyık alma, çıkması, güzellik, kadınlarda, kadınlarda biyik, nasıl, yok edilir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Olumsuz insanlarla nasıl baş edilir sorunlu insanlarla nasıl başa çıkılır iletişim nasıl olmalıdır? Sanem Sağlık Köşesi 0 28 Mart 2018 22:29
Ağız Kokusu Nasıl Engellenir, PySSyCaT Ağız ve Diş Sağlığı 0 09 Mart 2015 19:54
Kadınlarda gonore nasıl tedavi edilir ? Lykia Kadın Sağlığı 0 07 Eylül 2014 13:42
Ağız Kokusu Nasıl Engellenir? Zen Ağız ve Diş Sağlığı 0 15 Haziran 2014 19:04
bunlar nasıl engellenir? paLe Unreal IRCd 1 23 Mayıs 2009 12:49