IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/)
-   -   Fresh Bir Görünüm İçin Ne Yapmalı? (https://www.ircforumlari.net/guzellik-saglik-ve-bakim-onerileri/828429-fresh-bir-gorunum-icin-ne-yapmali.html)

YaRen 08 Temmuz 2019 00:50

Fresh Bir Görünüm İçin Ne Yapmalı?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sabah erken saatte kalkanlar bu yazımızı dikkatlice okumalı! Her sabah şikâyet ederek kalkıyor, aynaya bakıp makyaj yapmaya üşeniyor ve elinize geçen birkaç parça kıyafeti üzerinize geçirip evden çıkıyorsanız muhtemelen yüzünüzde bezgin ve mutsuz bir ifade vardır. Ve siz aslında farkında olmadan bu ifadenin ruh halinizi, enerjinizi ve hatta tüm gününüzü etkilemesine izin verirsiniz. Olumlamanın önemini vurgulayan kitaplar bu tezimizi destekliyorlar, onlar da bizim gibi önce kendini sev ve iyi bak sonrasında evren sana hissettiğin ve yaydığın enerji doğrultusunda güzel şeyler gönderecektir diyorlar. İşte sizin için hazırladığımız genç ve fresh bir görünümü yakalamanın yolları;

Yüzünü Sodayla Yıka
Haftada bir de olsa cildi temizlemek, canlılık kazandırmak ve daha sıkı bir görünüm vermek için yüzünüzü sodayla yıkayın! Etkisi görebilmek adına düzenli olarak uygulamalısınız!

Kivi Maskesi
Sabah çıkmadan önce sadece iki üç dilim kiviyi zar şeklinde soyarak cildinizde bekletmeniz yeterli. Kısa bir süre bekletip cildinizi durulayın etkisini hissedeceksiniz.

Baz
Fondöten öncesinde baz kullanmak kusursuz bir makyaj için şarttır. Bu yüzden öncelikle teninize uygun baz alıp sonrasında fondöten ve kapatıcıyı uygulamalısınız.

Soft Bir Kalem
Beyaz veya tozpembe tonunda göz kalemini gözlerinizin içine uygulayarak fresh bir görünüm elde edebilirsiniz.

Krem Allıklar
Krem allıklar hem daha parlak bir görünüm kazandırır hem de cildinizi nemlendirir bu şekilde fresh bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Pembe Ruj
Pembe ve tonları hem fresh bir görünüm kazandırır hem de olduğunuzdan daha genç görünmenize yardımcı olur.
Alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:21.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net