IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2019, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüz Derinizi Soyarak Cildinize Anında Parlak Bir Görünüm Kazandırın




Yüz derisini soyma cildin yüzeyinde bulunan ölü hücrelerin pul pul dökülmesini sağlayan basit bir yöntemdir ve cildinize anında parlak bir görünüm sağlar. Günlük cilt bakımınızda yüz derisini soyma işlemine yer verirseniz diri, parlak ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cildi Soyma
Yüz derisini soyma cildin yüzeyinde bulunan ölü hücrelerin pul pul dökülmesini sağlayan basit bir yöntemdir ve cildinize anında parlak bir görünüm sağlar.

Günlük cilt bakımınızda yüz derisini soyma işlemine yer verirseniz diri, parlak ve genç bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yüz derisini soymanın ölü cilt hücrelerinin atılmasındaki faydası nedir?
Yüz derisini soyma işlemi yüze maske uygulanmasıdır. Yüzdeki deri soyulurken ölü hücreler de soyularak atılır ve ciltteki kan dolaşımı hızlanır.

Ciltteki ölü hücreler atıldığında yeni hücrelerin üretimi de hızlandırılır. Soyma işlemini cildiniz kuru ya da normalse haftada bir kez uygulayın. Yağlı ya da karma bir cildiniz varsa bu işlemi haftada iki defa uygulayın.

Kuru Cildi Soyma
Yulaf ezmesiyle yüz derisini soyma: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi tozuyla 3 ya da 4 yemek kaşığı kreması alınmış sütü karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı yüzünüze sürün. Kuruyana kadar bekletin. Maskeyi yüzünüzden nazikçe soyarak çıkarın ve yüzünüzü ılık suyla yıkayın.
Bademle yüz derisini soyma: 1 yemek kaşığı badem yağıyla 2 yemek kaşığı besleyici kremi iyice karıştırın ve karışımı yüzünüze sürün. Kuruyana kadar birkaç dakika bekletin. Maskeyi yüzünüzden nazikçe soyarak çıkarın ve yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Son olarak yüzünüzü soğuk suyla durulayın.

Yağlı Cildi Soyma

4 yemek kaşığı nohut tozuyla yarım yemek kaşığı zerdeçal tozunu karıştırın. Karışımın içine süt ve birkaç damla gül suyu ekleyin ve yoğun bir karışım elde edin. Bu karışımı tüm vücudunuza ovarak sürün. Kuruyana kadar bekletin.

Maske kuruyunca dairesel hareketlerle maskeyi soyun ve sonra ılık suyla banyo yapın. Evde uyguladığınız bu soyma işlemi yağlı ciltler için çok faydalıdır, hatta kuru ciltlere de uygulanabilir.

Cildi Doğal Yöntemlerle Soyma

2 ya da 3 yemek kaşığı ham yulafı elinizle ya da öğütücü bir aletle ezin. Elde ettiğiniz tozu balla karıştırın. Çeyrek yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin ve pürüzsüz bir karışım elde edene kadar karıştırın.

Karışımı pürüzsüz hale getirmek için bir damla fesleğen yağı ekleyin. Eğer herhangi bir cilt sorununuz varsa fesleğen yağı yerine çay çiçeği yağı kullanın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve 15 dakika bekletin. Sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Bütün bunlar yüz derisini soymak için kolay bir şekilde uygulanabilecek tariflerdir. Bu tarifleri sadece bir kez deneyin ve yüzünüzdeki farkı görün. Ama tedbirli olmak adına, cildiniz yukarında sözü geçen malzemelerden herhangi birine alerjisi varsa, bu malzemelerden uzak durun ve cildinizi korumak için önlem alın.
Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakim onerileri, cilt bakim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cildinize En İyi Şekilde Bakmak İçin Kaybettiği Suyu Geri Kazandırın! MarveL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 2 26 Haziran 2019 13:10
Yüz Derinizi Soyarak Cildinize Anında Parlak Bir Görünüm Kazandırın MarveL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Haziran 2019 12:34
Corian Tezgah – Mekanlarınıza Kişilik Kazandırın… fourel Genel Paylaşım 0 04 Mart 2016 15:23
Trend: Parlak Daha Parlak Ruj Ah Kadınlar 0 13 Kasım 2011 22:32
Ambrato ile mutfağınıza tarz kazandırın! Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 06 Ekim 2011 19:56