IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 12:06   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neutrogena'dan Cildinize İyi Gelecek Öneriler




Sürekli dezenfekte ettiğimiz ve yıkadığımız ellerimiz, yüzümüz ve vücudumuzu saran cildimizin bu dönemde daha iyi bir bakıma ihtiyacı var.
Bu dönemde cildin ihtiyaç duyacağı ve ona iyi gelecek ürün önerileri:


Neutrogena Norveç Formülü El Kremi
Dermatologlar tarafından geliştirilen etkili cilt bakım ürünlerinin lider markası olan Neutrogena kuvvetli Norveç Formülü ile, zorlu kış koşullarında çalışan Norveçli balıkçıların soğuk hava ve deniz suyundan kuruyan, hasar gören ellerinden ilham alınarak geliştirildi.

Neutrogena Norveç Formülü El Kremi, en zor koşullarda bile gösterdiği etki ile ellerine özen gösterenlerin kalbindeki yerini koruyor. Norveç Formülü El Kremi’nin bu başarısı, tek bir damlasının en kuru elleri bile anında nemlendirip rahatlatmasından kaynaklanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Neutrogena Norveç Formülü El Ve Tırnak Bakım Kremi
Neutrogena Norveç Formülü El ve Tırnak Bakım Kremi, Pantenol ile birleşerek el ve tırnaklar için mükemmel bakım sağlar. Elleri yoğun şekilde nemlendirir ve besler. Tırnakları 2 kat güçlendirmeye ve tırnak etlerini yumuşatmaya yardımcı olur. Yağsız yapısı kolay emilmesini sağlar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Neutrogena Cica - Onarıcı El ve Ayak Maskeleri
Neutrogena, yalnızca 10 dakikada güzellik salonu etkisi yaratacak Cica Onarıcı El ve Ayak maskeleri ile Neutrogena severlerin bakım alışkanlıklarını değiştiriyor.

İlk kullanımdan itibaren yoğun nemlendirme özellikleri ile manikür ve pedikür süresini uzatmaya yardımcı bu maskeler el ve ayak bakımına özen gösterenlerin vazgeçilmezi olacak. Kolay uygulanabilir olma özelliği sayesinde günlük hayatın rutininde sadece 10 dakika ayırarak el ve bakımını tamamlayacak maskeler, telefon kullanırken, kitap okurken, tv seyrederken bile rahatça uygulanabilir.

Kuru ve çatlamaya yatkın elleri ilk kullanımdan itibaren onaran maske, elleri yoğun bir şekilde nemlendiriyor ve 48 saat boyunca ciltte nemi koruyor. Tek seferlik kullanımı, 1 haftalık el kremi kullanıma eş olan maske, düzenli el kremi kullanmayı unutan ancak ellerinin bakımına özen gösterenler için de ideal.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Neutrogena Hidrojel Maskeler
Eşsiz formüllü, yüzde yüz hidrojel materyalden üretilen bu maskeler, cildi ikinci bir cilt gibi sarıyor; kağıt maskeler gibi ciltten kaymıyor. 30 ml şişedeki seruma denk içeriği ile, 15 dakikada bir aylık serum bakımının etkisini gösterebiliyor. Serum bakımının kuvvetli etkisine ek olarak, kullanım kolaylıkları da sunan Neutrogena Hidrojel yüz maskeleri yüzün üst bölümü ve alt bölümü için ikiye ayrılarak tüm kontürlere yapışabiliyor. Neutrogena Hidrojel maskeler, çıkarana kadar yüze yapışmış şekilde sabit kalarak, rahatça hareket esnekliği sağlıyor, uzanıp beklemenize gerek kalmıyor! Evde kaldığınız bu günlerde her istediğinizi yaparken, kitap okurken, yoga yaparken, yemek hazırlarken, puzzle yaparken Uygulama sırasında ve sonrasında ciltte serinlik hissi yaratıyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
neutrogena'dan cildinize iyi gelecek öneriler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neutrogena ile tek adımda makyaj ve yüz temizliği AftieL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 2 25 Mayıs 2014 13:25
Cildinize kivi tazeliği Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 31 Ekim 2012 22:47
Tüm cildinize bakım N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 01 Şubat 2012 04:40
Cildinize Sihirli Dokunuş! Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Haziran 2010 16:56