IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sara

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Mart 2021, 02:44   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göz Altı Morluklarına Bistkisel Çözümler




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Göz altı morlukları hemen hemen tüm kadınların korkulu rüyası olmuştur.Göz altı morluklarının bir çok nedeni bulunmaktadır. Gerek beslenmeden gerekse kullanılan yanlış kozmetik ürünlerinden dolayı zamanla kararmalar başlar.Bazı kişilerde ise genetik faktörlerden dolayı kalıtsal olarak morluklar görülmektedir.Genetik faktörlü olanları yok etmek bir hayli güçtür.Stres, uykusuzluk,, yorgunluk ve beslenmeden kaynaklı göz altı morluklarını gidermek için bir çok kimyasal ürün kullanırız.Morluklardan kurtulmak isterken cildimizi riske attığımızı unuturuz. Bitkisel çözüm hem kısa sürede etkili sonuç almanızı sağlar hem de cildinize bir zararı olmaz. İşte bitkisel çözümler:
  1. Gözlerinize soğuk su ya da buz ile kompres uygulayın. Böylece hem gözlerinizi rahatlatmış hem de gözaltı morluklarından kurtulmuş olursunuz.
  2. Gözaltı morluğuna iyi gelen önemli besin patates ve salatalıktır. Çiğ patates ve salatalığı göz kapaklarınıza koyarak, 15 dakika uygulayacağınız doğal maske ile gözaltı morluklarından kolaylıkla kurtulabilirsiniz.
  3. Sallama poşet çaylarını ya da demlediğiniz çayların çöplerini sakın atmayın. Çünkü çay, gözaltı morluklarının en önemli bitkisel çözümlerinden biridir. Çay çöplerini ya da sallama poşet çayları soğuduktan sonra, 10-15 dakika gözlerinizde bekletin.
  4. Her gün, düzenli olarak su içmelisiniz. Su, vücuttaki toksinlerin kolayca dışarı atılmasına yardımcı olur. Cildi gençleştirir ve cilt lekelerinin kaybolmasını sağlar.
  5. Sıcak suyu bir kovaya koyun ve yüzünüze buhar banyosu yapın. Hem gözaltı morluklarınızın azaldığını hem de yüzünüzdeki gözeneklerin açıldığını göreceksiniz. Bu sayede kolaylıkla yüz temizliğinizi de gerçekleştirebilirsiniz.
  6. Limon ve domates suyuyla hazırlayacağınız maske en etkili çözümlerden biridir. Eşit miktarda limon ve domates suyunu karıştırarak 1 hafta boyunca günde 2 kere göz altlarına sürün.
  7. 15 kadar nane yaprağını ince ince dilimledikten sonra göz altlarına yerleştirin ve 20 dakika kadar bekletin. Bunu morluklar azalana kadar günde 2 kez yapabilirsiniz.
  8. Zerdeçal ve ananas suyunu karıştırarak hamur kıvamına getirip göz altlarına sürebilirsiniz.
  9. Bir su bardağı kaynar su içerisine iki poşet ıhlamur çayını ekleyerek on beş dakika demleyiniz. Daha sonra poşet çayları alarak soğutunuz ve gözaltlarınıza yirmi dakika boyunca uygulayınız. Ardından gözlerinizi ılık su ile yıkayınız. Uygulamayı dört günde bir kez uygulayınız.
  10. Bir bardak kaynatılmış rezene çayını soğutun. 2 parça pamuğu çaya batırıp göz kapaklarınıza yerleştirin ve 15 dakika bekleyin.

__________________
░░░░𝑉𝑎𝑧𝑔𝑒𝑐𝑡𝑖𝑚 𝑖𝑛𝑎𝑛░░░░
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bitkisel çözüm, göz altı morluk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koltuk altı kararmasına kesin çözümler Sanem Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Mayıs 2018 12:16
Düğümler ve Çözümler Sır Kitap Tanıtımları 0 15 Şubat 2018 16:02
Lcianın güzellik sırları / göz altı morluklarına çözüm Lcia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Aralık 2014 21:16
Microsoft'tan çözümler! Spy Arama Motorları Haberleri 0 15 Ağustos 2010 17:01
Göz altı morluklarına bitkisel çözümler YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Mart 2009 05:59