IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Haziran 2008, 18:24   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Katilin Soğukkanlılığına Bak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Alkol ve uyuşturucu aldı. Yürüyerek evine gidiyordu. Yolda gördüğü kız arkadaşına cinsel teklifte bulundu. Geri çevirilince cinayeti işledi...


Sinop’ta 3 ay önce boğazı kesilerek öldürülen 14 yaşındaki Yeliz Özdoğru’nun katil zanlısı uyuşturucudan sabıkalı 20 yaşındaki K.E.’nin iki hafta önce yerel bir gazeteye giderek, “Ben sık sık İstanbul’a gittiğim için arkamdan ‘cinayetle ilişkim var’ diye dedikodu yapılmış. Ben onun katili değilim” dediği ve gazetecilerin teklifi üzerine olay yerine giderek, cinayetin nasıl işlenmiş olabileceğini anlattığı ortaya çıktı.

Gazetecilerin de kamerayla kaydettikleri bu görüntüleri CD’ye aktarıp jandarmaya verdikleri anlaşıldı. Eldeki cinayet aleti bıçağın da K.E.'nin amcasının evindeki bıçak setindeki eksik bıçak olduğunu saptayan jandarma ekipleri harekete geçti. İstanbul'da önceki gün yakalanan ve suçunu itiraf eden K.E., dün gece Sinop'a getirildi.

Olay, geçen 29 Mart'ta Sinop merkeze bağlı Uzungürgen Köyü’nde meydana geldi. Kursa gitmek için evden ayrılan Sinop Atatürk Lisesi 1’nci sınıf öğrencisi Yeliz Özdoğru’nun akşam eve gelmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ailenin başvurusu üzerine aramaya başlayan ekipler, 1 hafta sonra genç kızın cesedini köyde boş bir arazide buldu. Boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edilen Yeliz Özdoğru’nun cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yapılan incelemede genç kızın tırnak aralarında katil zanlısına ait deri parçaları bulundu. Bundan kısa süre sonra da yöre sakinlerinden bir kadın olayda kullanılan bıçağı bularak jandarmaya getirdi. Yapılan incelemede bıçağın üzerinde genç kıza ait kan ve deri parçaları bulundu.

GAZETEYE GİTMİŞ

Olayla ilgili soruşturma sürerken, köylüler, cinayeti İstanbul’da yaşayan ve zaman zaman köydeki amcasının yanına gidip gelen K.E.'nin işlemiş olabileceği yönünde ihbarda bulundu. Hakkında çıkan dedikodular üzerine K.E. iki hafta önce köye geldi. Günlük yayın yapan yerel gazeteye (Haber 57) giden K.E., “Sık sık İstanbul’a gittiğim için arkamdan cinayetle ilişkim var dedikoduları yapılmış. Ben onun katili değilim. Benim günahımı alıyorlar” dedi. Davranışlarından şüphelenen gazetecilerin teklifi ile olay yerine giden K.E., burada cinayetin nasıl işlenmiş olabileceğini anlattı. K.E.'nin anlattıklarını kamerayla görüntülen gazeteciler, bu görüntüleri daha sonra CD'ye aktarıp jandarmaya teslim etti.

BIÇAK SETİNDEN BİRİ EKSİK

Bu gelişmenin üzerine şüphelerin üzerinde yoğunlaştığı K.E. ile amcası 35 yaşındaki K.E. yakın takibe alındı. Amca K.E.’nin evinde yapılan aramada cinayet aleti bıçakla benzer olan bıçak seti bulundu. Altılı sette eksik bıçağın cinayet aletiyle uyuşması üzerine amca gözaltına alındı. Önceki gün bir ekip İstanbul’a giderek K.E.’yi yakaladı. K.E.’nin ilk sorgusunda suçu inkar ettiği, ancak ele geçirilen bıçaktan bahsedilip, üzerindeki kan ile et parçalarının analizinden söz edilince suçunu itiraf ettiği belirtildi.

CİNSEL İLİŞKİ TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE ÖLDÜRMÜŞ

Dün gece Sinop’a getirilen ve bugün olay yerinde tatbikat yaptırılan K.E. ifadesinde, “Olay günü Sinop’ta alkol ve uyuşturucu hap aldım. Yürüyerek köydeki eve gidiyordum. Kestirme olsun diye patika yoldan geçerken, Yeliz’i gördüm. Alkolün verdiği etkiyle kendisine cinsel ilişki teklif ettim. Kabul etmeyip karşı çıktı. Ben de bıçağı boğazına dayayarak ormanlık alana sürükledim. Aramızda boğuşma çıktı. Bu sırada boğazını kestim. Çok pişmanım” dedi.

Katil zanlısı K.E. ile amcası K.E.'nin sorgularının sürdüğü belirtilirken, cinayetle soruşturmanın devam ettiği, başka zanlı ve delillere de ulaşılabileceği belirtildi.

AĞUSTOS’TA ASKERE GİDECEKTİ

Öte yandan uyuşturucu kullanmaktan sabıkası bulunan katil zanlısı K.E.’nin önümüzdeki ağustos ayında vatani görevini yapmak üzere askere gideceği belirtildi. Ayrıca K.E.’nin İstanbul’a gittiği günlerde de köydeki yakınları ve arkadaşlarını zaman zaman arayarak “Yeliz’in katili yakalandı mı?” diye sorduğu da ileri sürüldü.

Kaynak: milliyet.com.tr

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bak, katilin, soğukkanlılığına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cem Adrian - Bir Katilin Ellerinden AngeL A, B, C, Ç 0 18 Ocak 2015 01:18
Bir Katilin Anıları - Özgür Göç Violent Kitap Tanıtımları 0 16 Mart 2014 15:03
73’lük katilin yargılanmasına başlandı MasteR06 Haber Arşivi 0 11 Şubat 2014 18:15
Katilin itirafı bayılttı PassioN Haber Arşivi 0 27 Nisan 2012 20:36