IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2008, 16:19   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fotoğrafıma dokunma!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ÖTV zammına karşı online imza kampanyası

Online imza kampanyası: Fotoğraf makinelerine getirilen ÖTV zammı fotoğraf severleri kızdırdı.

Fotoğraf severler, Maliye Bakanlığı tarafından fotoğraf makinelerine [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nedeniyle internet üzerinde imza kampanyası başlattı.

''Fotoğrafıma Dokunma'' adı altındaki sitede başlatılan kampanyanın gerekçesini açıklayan yazıda, ÖTV'nin gerekçesi 2010 İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti seçilmesine fon sağlanması olduğu belirtildi. Dünyada birçok ülkeye göre bazı ürünlerin en pahalısının kullanıldığının ifade edildiği yazıda, yapılan uygulamanın bir sanat aracı vergilendirilerek bir kültür etkinliğinin finanse edilmesi, kullanıcıların garantisiz ürün almaya itilerek mağdur olması, resmi yollarından ithalat yerine bavul ticaretinin desteklenmesi, sermayenin kayıt dışına kayması ve vergi kaybı anlamına geleceği görüşü aktarıldı.

Sitede aynen şu cümlelere yer veriliyor: ''Ben bir fotoğrafçıyım. Ama amatör, ama meraklı, ama sanat, ama profesyonel, ama meslek icabı.. Sonuçta ben bir fotoğrafçıyım. Benim için fotoğraf çekmek hobi ya da ekmek parası.. Benim işimi, ekmeğimi, hobimi elimden almak istiyorlar. Hangi sanat dalında var ki ''Özel Tüketim Vergisi''! Şimdi ben bir fotoğraf sevdalısı olarak bunca vergiyle nasıl başa çıkacağım. Ya bu vergileri verip sadece bir kereye özel fotoğraf makinesi alacağım ve bununla bir ömür geçireceğim, ya yurt dışına çıkan arkadaşlara eşe dosta rica edeceğim, ya da kaçak getirenlerin eline düşeceğim... Tabi yurt dışından gayri resmi yollarla gelen ürünlerin hiçbirinde garanti belgesi olmadığı için herhangi bir aksaklıkta gene mağdur olacağım.

Sayın devlet büyüklerim... Her şey için vergi ödüyorum zaten. Lütfen benim işime, hobime, sanatıma dokunma. Ben fotoğraf çekmek istiyorum. Anı ölümsüzleştirmek, güzellikleri paylaşmak için fotoğraf çekmek istiyorum. Lütfen fotoğrafıma dokunma...''

İmza kampanyasına katılmak isteyenler, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Fotoğrafıma dokunma" sitesine ulaşabilir.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
dokunma, fotoğrafıma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dokunma yüreğime.. Dilaold Aşk ve Sevgi Köşesi 2 06 Ağustos 2012 13:12
Dokunma ! Acitirim Candy Aşk ve Sevgi Köşesi 0 22 Nisan 2010 17:24
Dokunma Bana...! PeRiLiCe Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 05 Ekim 2007 13:14