IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2008, 23:33   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Iskenderun'da Trafik Kazası: 6 Yaralı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hatay'ın İskenderun İlçesinde Meydana Gelen Trafik Kazasında Facianın Eşiğinden Dönüldü. Edinilen Bilgilere Göre Nedim Dural'ın (50) Kullandığı 31 Ly 155 Plakalı Kamyon, Şeker Yolu Deniz Alayı İnişinde Hidroliğinin Boşalması ve Hidrolikten Akan Yağ ile Yolun Kayganlaşması ve Freni Patlaması Sonucu Önüne Gelen Araca Çarptı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü. Edinilen bilgilere göre Nedim Dural'ın (50) kullandığı 31 LY 155 plakalı kamyon, şeker yolu Deniz Alayı inişinde hidroliğinin boşalması ve hidrolikten akan yağ ile yolun kayganlaşması ve freni patlaması sonucu önüne gelen araca çarptı. Dural, Karaağaç kavşağındaki kırmızı ışıklara kadar geldi. Karaağaç kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen bir yolcu otobüsü, kamyonet ve diğer araçlara arkadan çarptıktan sonra yolun solundaki sazlığa uçan kamyon şoförü Nedim Dural, kazada ağır yaralandı.


Facianın eşiğinden dönülen kazada yolcu otobüsünde bulunan vatandaşlar da büyük panik yaşadı. Yaklaşık bir saat İskenderun- Antakya yolunda trafik tek şerit üzerinden güçlükle sağlanırken, trafik ekipleri kayganlaşan yolda başka kaza olmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.
Kamyonet içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen 112 acil ambulans ekipleri, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle çıkartıldı. Yaralılar ambulanslar ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada, yaralanan Umut Öner (12), Süleyman Öner (28) Mehmet Demirci Özhan Bıçaklı, Makbule Sönmez ve kamyon şoförü Nedim Dural (50) İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, hastaları ziyareti sırasında yaptığı açıklamasında, "Şu an hastalarımıza gerekli tıbbi müdahale yapılmaktadır. Hastalarımızın genel olarak sağlık durumları iyi." şeklinde konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Temmuz 2008, 00:44   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Iskenderun'da Trafik Kazası: 6 Yaralı




2 yıl önce bir tır kazası olmustu yine aynı yol yine aynı yol.Freni bosalmisdi, 4-5 kilometre boyunca arac,agac,insan, herseyi ezip gecmisti, iskenderun merkezinde insanlari bice bice durmustu hic unutmuyorum cok kotu bir kazaydi bir suru insan ölmüstü :s. daha önlemi alınamadı o yolların halen kontrolsüz :s

 

 

Etiketler
iskenderunda, kazası, trafik, yaralı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van'da trafik kazası: 1 ölü 4 yaralı N999 Haber Arşivi 0 09 Haziran 2012 22:09
Bolu'da trafik kazası: 8 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 22:52
Kayseri'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 20:24
Sakarya'da trafik kazası: 5 yaralı Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Ağustos 2008 19:49
Bir Trafik Kazası 32 Yaralı! Kralice Haber Arşivi 3 11 Haziran 2008 04:29