IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Terör yuvaları bombalanıyor (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/124558-teror-yuvalari-bombalaniyor.html)

Collettivo 20 Temmuz 2008 14:51

Terör yuvaları bombalanıyor
 
ŞIRNAK'ta hava destekli operasyonlar tüm hızıyla genişletilerek devam ediyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ŞIRNAK’ta güvenlik güçlerinin teröristleri etkisiz hale getirmek için sürdürdüğü hava destekli operasyonlar tüm hızıyla genişletilerek devam ediyor. Şırnak ile Siirt arasında bulunan Küpeli Dağı’nda bir grup PKK’lı ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalar devam ederken, helikopterlerin bombaladığı alanlardan dumanlar yükseldi.

Şırnak’ta bir hafta önce teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar artarak sürüyor. Şırnak’ın Kuzey Irak sınırında bulunan Cudi ve Kato dağları Bestler-Dereler bölgelerinin yanısıra Küpeli Dağı’nda da operasyonlar yoğunlaştı. Kuzey Irak’tan sızan teröristlerin Cudi’den sonra yurt içine dağılma alanlarından biri olan Küpeli Dağı’nı ablukaya alan güvenlik güçleri, sarp kayalık derin vadiilerde gizlenen ve operasyonlar nedeniyle harekat alanları kısıtlanan teröristlerle çatışıyor. Siirt’in Eruh ile Şırnak’ın Güçlükonak ilçelerini birbirine bağlayan Küpeli Dağı’nda belirlenen terör yuvalarını, Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan kalkan Kobra helikopterleri bombalıyor. Bombalamalar nedeniyle Küpeli’den yükselen dumanlar Şırnak ile Cizre İlçesi’nden de çıplak gözle görülüyor. Sikorsky helikopterleriyle de çatışma bölgesine jandarma komandoları sevkedildi.

MAYIN: 1 ASKER YARALI
Bu arada Şırnak’ın Güneyçam Köyü ile Namaz Dağı karayoluna PKK’lıların yol kenarına döşediği tuzaklanmış mayının askerlerin geçişi sırasında patlaması sonucu 1 asker yaralandı. Helikopterle Şırnak Askeri Hastanesi’ne kaldırılan askerin tedavisinin sürdüğü bildirildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net