IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İşte Karadzic'in son hali (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/125144-iste-karadzicin-son-hali.html)

PopSy 23 Temmuz 2008 08:35

İşte Karadzic'in son hali
 
"Sırp Kasabı" saklandığı yıllarda doktorluk yapmış

23.07.2008 00:36[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Sırbistan'ın başkenti Belgrad yakınlarında dün yakalanan Bosnalı Sırp savaş suçlusu Radovan Karaciç'in, saklandığı yıllar boyunca doktorluk yaparak yaşamını sürdürdüğü bildirildi.
Sırp hükümet yetkilisi Rasim Lyayiç basın toplantısında, psikiyatrist Karaciç'in sahte kimlikle alternatif tıp dalında hizmet veren bir klinikte doktor olarak para kazandığını bildirdi. Yetkili, tanınmamak için saçlarını uzatan, sakal bırakan ve gözlük takan Karaciç'in bu sayede özgürce dolaşabildiğini de belirtti.
Lyayiç ve savaş suçları savcısı Vladimir Vukceviç basın toplantısında gazetecilere Karaciç'in son haliyle çekilmiş bir fotoğrafını da gösterdi.
Savcı, fotoğrafta beyazlamış saçları ve sakalıyla görülen Karaciç'in, Lahey'deki BM savaş suçları mahkemesine teslim edilmesinin istendiğini kaydetti.
Yetkililer, diğer 2 kaçak savaş suçlusunun yakalanması çabalarını tehlikeye sokabileceği gerekçesiyle Karaciç hakkında ayrıntılı bilgi vermeyi reddetti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net