IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2008, 00:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bombacıyı gördüm




Terör kurbanlarından Fadime Beşkan'ın 10 yaşındaki oğlu bombacıyı gördüğünü söyledi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güngören'de bombayı koyan kişiyi gördüğünü belirten kurbanlardan Fadime Beşkan'ın 10 yaşındaki oğlu, gördüklerini anlattı.

İstanbul Göngören'deki patlamalarda hayatını kaybeden Fadime Beşkan'ın (51) cenazesi memleketi Konya'nın Halkapınar ilçesinde toprağa verildi.Cenaze için Konya'ya giden Beşkan'ın oğlu, bombacıyı gördüğünü söyledi.

Güngören'de bombayı koyan kişiyi gördüğünü belirten Beşkan'ın 10 yaşındaki oğlu, olayın yaşandığı akşam annesi ve ablası ile birlikte parkta oturduklarını anlattı.

Annesinin “İçim sıkıldı, eve gitmek istiyorum” diyerek ayağa kalktığını ve eve dönerken patlamaların olduğunu anlatan çocuk, bundan önce patlayıcıyı bırakan kişiyi de gördüğünü öne sürdü.

Yaşamını yitiren Beşkan'ın oğlu, “Siyah giyimli genç birinin, siyah bir poşeti, içine baktıktan sonra orada bulunan direklerin arasına bıraktığını gördüm. Aynı poşetin patladığını da gördüm. Patlayan bombanın parçaları annemin boynuna isabet etti. Bir parça da benim sol ayağıma isabet etti. Ama sadece morardı” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BEŞKAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Beşkan'ın cenazesi bu sabah ambulansla ilçe merkezindeki Ağa Camisi'ne getirildi. Fadime Beşkan'ın tabutuna sarılan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Ağa Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Fadime Beşkan'ın tabutu omuzlara alınarak Halkapınar Mezarlığına götürüldü. Çok sayıda vatandaş terörü lanetledi.

Beşkan, burada yapılan dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törene, Konya Valisi Osman Aydın, Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Ak Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Halkapınar Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Mülazımoğlu ve çok sayıda vatandaş ile Beşkan'ın yakınları katıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 30 Temmuz 2008, 02:34   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bombacıyı gördüm




Alıntı:
Güngören'de bombayı koyan kişiyi gördüğünü belirten kurbanlardan Fadime Beşkan'ın 10 yaşındaki oğlu, gördüklerini anlattı.

Medyaya bak sulaleseni saysaydın bari çocuğun.Alayi fiyasko bu bizim mücadelecilerin.Görmüşse özel birimlere anlatsın gereği yapılsın.Ne fişlenmeceymiş bu.Sonuc ne çıkacak? bişey derdimde neyse..Hem yap hem çiz hemde rol kes ne güzel istanbul be.Bırak suçlu bulmayı bunlar yolda yürümesini bilmiyor.Medya vatan için icraat çıkaracağına somut şeyleri gündem yapmakdan başka bir halt değil. Yazık o ölenlere yazık.Birde çocuğun yüzünü buhulaştırmışlar,kimliğini zaten açık etmişsin,harbi gülenecek durum yaptıkları.Diplomasını kimliğini, kimden almış bu roportajı sunan medyacı arkadaş acaba.Sulalesini ismini soyismini saymadığı kalmış , birde çocuğun yüzünü buhulaştırmış. Puh senin basıncılığına.


Konu PopSy tarafından (30 Temmuz 2008 Saat 07:10 ) değiştirilmiştir.
 

 

Etiketler
bombacıyı, gördüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık