IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Temmuz 2008, 06:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İnsanlık katliamı




Şefik DİNÇ / İSTANBUL
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir TIR’da Türkiye üzerinden Yunanistan’a geçmek isteyen 138 Pakistan, Burma ve Eritre vatandaşından 13’ü havasızlıktan boğuldu. Sürücü ölenlerle birlikte mültecileri K.Çekmece Kayabaşı Köyü’ndeki boş araziye bırakıp kaçtı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

VAN’
dan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’a 2 günde gelen TIR, dün sabaha karşı Kayabaşı’nda durduğunda içinden açlık, bitkinlik ve ölüm boşaldı. Türkiye üzerinden yasadışı yoldan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’a geçmek için adam başı 4 bin 500 dolar ödeyen 138 Pakistan, Burma ve Eritre vatandaşının 13’ü üzerlerine kapatılan kapıların açıldığını göremedi. TIR sürücüsü, havasızlıktan ölen 13 kişiyle birlikte TIR’da bulunan tüm kaçakları, Küçükçekmece Kayabaşı Köyü yakınlarında boş araziye bırakıp kaçtı. TIR sürücüsünün dün sabah 04.30’da terk ettiği kaçaklar su ve yiyecek bulma umuduyla yakındaki, adak, kurban satılan Furkan Çiftliği’ne koştu. Çiftliğin çobanı hemen polisi arayarak yardım istedi. Polis boş arazide 13 ceset ve çok sayıda mülteciyi buldu. Durumu kötü olan 10 kişi de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, 13 kaçağın vücudunda darp ve yara izi bulunmadığını, açlık, susuzluk ve havasızlıktan öldüklerini belirledi. Yaşları 14 ile 35 arasında değişen ölenlerin tamamı erkekti. Hiç birinin üzerinden kimlik ya da pasaport çıkmadı. Cesetler Adli Tıp Kurumu’na ait üç araçla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kayabaşı Köyü’ne gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "burada bir insanlık dramı var" dedi. Yeniay, "Sabah saat 04.30 sıralarında Van’dan çıktığı ifade edilen yaklaşık 140 civarında göçmeni taşıyan bir TIR’ın bölgemize gelip 13 ölü göçmen ile diğerlerini bırakarak kaçtıkları noktasında bilgi var" diye konuştu.

Vali: Şoför aranıyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Valisi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kaçak göçmenlerle ilgili açıklamasında, "Olaydan sonra kaçan şoförü yakalamak için ekiplerimiz çalışıyor. Bu insanlık dışı bir olay" dedi.

Polis, su içirip ekmek verdi

Kaçaklardan birisi, TIR şoförünün araçtan indirdiği noktadan birkaç yüz metre uzakta, çalıların arasında bulundu. Havasızlık ve susuzluk yüzünden tüm gücünü yitirmişti. Polisleri karşısında görünce şoka girdi. Baygınlık geçiren kaçağa ilk müdahaleyi polisler yaptı. Su içirdiler. Yüzüne su serptiler. Telsizle acil ambulans istediler.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
katliamı, İnsanlık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnsanlık AftieL Kıssadan Hisse 0 07 Eylül 2014 23:30
Bir İnsanLık Abidesi Sohbetialem IF Anket Arşivi 0 13 Mart 2013 20:16
Önce İnsanlık Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 15:03
İnsanlık Luis Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 2 17 Mart 2010 00:43
İnsanlık dışı :D Thief Komik Loglar 0 17 Mayıs 2008 16:32