IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Akşehir'de bıçaklı kavga: 2'si ağır, 5 yaralı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/126494-aksehirde-bicakli-kavga-2si-agir-5-yarali.html)

Cemalizim 31 Temmuz 2008 23:10

Akşehir'de bıçaklı kavga: 2'si ağır, 5 yaralı
 
KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde yaşanan tartışma sonucu mahkemelik olan 2 ailenin fertleri arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Olay Akşehir İlçesi Yıldırım Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldırım Mahallesi'nde oturan Kadir Ceylan'ın arabasının camları geçen hafta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kırıldı. Ceylan, polise otomobilinin camlarının kırılması olayını husumetli olduğu Bulut Ailesi'nden birinin yapmış olabileceğini söyledi. Ceylan, polise verdiği ifade de daha önce de Bulut Ailesi'yle mahkemelik olduklarını sözlerine ekledi.
Kadir Ceylan'ın kendi aleyhlerine ifade verdiğini öğrenen Hacı Kadir Bulut (56) ile sokakta karşılaştı. İki kişi arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı gören Hacı Kadir Bulut’un yakınları Rıza (19), Nazmiye (58) ve Sevgi Bulut (22) ile karşı aileden Kadir (47), Nejla (43), Cengiz (20) ve Gamze Ceylan (21) ile damatları Ramazan Kurt da (25) kavgaya karıştı.

Sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada Kadir Ceylan, Ramazan Kurt, Nejla Ceylan, Cengiz Ceylan ve Gamze Ceylan vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Kadir Ceylan ve Ramazan Kurt, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kavganın ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis, Hacı Mehmet Bulut, Nazmiye Bulut, Rıza Bulut ve Sevgi Bulut'u gözaltına aldı. Adliye'ye sevk edilen Rıza Bulut tutuklanırken, diğer 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net