IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Diyarbakır’da faciadan dönüldü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/126658-diyarbakir8217da-faciadan-donuldu.html)

Cemalizim 01 Ağustos 2008 17:48

Diyarbakır’da faciadan dönüldü
 
DİYARBAKIR’da çocukların cadde üzerinde bulduğu ve oynamaya başladığı bir el bombasını gören bir kişi, bombayı alarak boş bir araziye attıktan sonra polise haber verdi. Bomba uzmanları, bombayı patlatarak etkisiz hale getirirken, olası bir faciayı önledi.

Diyarbakır'ın merkez Karapınar İlçesi’nde çöp toplayan 2 çocuk, Metrepol Semtinde cadde üzerinde bir el bombası bulup oynamaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşlar, çocukların bombayla oynadığını görünce ellerinden alarak boş bir araziye fırlatıp, durumu polise bildirdi. Bomba uzmanı polisler olay yerine gelerek çevrede güvenlik şeridi oluşturdu. Bölgeyi tamamen boşaltan polisler, yakın apartmanlarda oturan vatandaşları da camlarının kırılacağı yönünde uyarıp, uzak durmalarını istedi.

Özel giysili bomba uzmanları, el bombasını fünye bağlayarak patlatarak etkisiz hale getirdi. Vatandaşlar, çocukların bulduğu el bombasının patlaması halinde büyük bir faciaya neden olabileceğini belirterek, “Çocuklar el bombasıyla oyunuyorlardı. Cadde üzerinde yaya trafiği çok yoğun oluyor. Patlaması halinde ölümlere neden olabilirdi. Görenlerin bombayı çocukların elinden alması faciayı önledi” dedi. Polis, bombayı bulan ve oynayan çocukları ifadelerine başvurmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net