IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ağustos 2008, 13:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK'nın infaz kararı çıkardığı eski VEKİL




PKK eski DEP'li milletvekili Ali Yiğit'i ajan ilan etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yurt içi ve yurt dışında düzenlenen askeri operasyonlarda büyük darbe yiyen terör örgütü PKK’da çekişmeler sürüyor.
Örgütün yurt dışında diplomatik faaliyetlerini yürüten kapatılan DEP’li eski milletvekili Ali Yiğit’in, PKK tarafından "ajan" listesine alınınca Hollanda’ya kaçtığı öne sürüldü.

A.A muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, terör örgütünün yaşadığı başarısızlığın ve kayıpların sorumlusu olarak gösterilen örgütün üst düzey sorumluları, "gizli servislerle ilişkili" oldukları gerekçesiyle "ajan-işbirlikçi" ilan edilerek, birer birer tasfiye edilmeye başladı.

KAÇIP HOLLANDA'YA SIĞINDI
Terör örgütünün Avrupa’daki görüşmelerini yaptığı öne sürülen ve Brüksel’de terör örgütünün "lobi" faaliyetlerinde bulunan, kapatılan DEP’in eski milletvekili Ali Yiğit’in, "gizli servislere hizmet ederek, örgütün gizli planlarını ve sırlarını gizli servislere pazarladığı" gerekçesiyle "ajan" ilan edildi. Hakkında "infaz" kararı alındığı ifade edilen Ali Yiğit’in örgütten kaçarak Hollanda’ya sığındığı iddia edildi.

Yetkililer, daha önce bazı terör örgütü üst düzey sorumlularının kaçmasına izin verilen Hollanda’nın, bu defa Türkiye’nin "aranan şahıslar" listesinde ilk sıralarda yer alan Ali Yiğit’in, "Suçluların İadesine Dair Avrupa Sözleşmesi’nin 16.maddesi" uyarınca Türkiye’ye iade etmesi gerektiğini söylediler.

Bu arada, terör örgütünün Avrupa’daki siyasi uzantısının sorumlusu olan Ali Yiğit’in yerine Zübeyir Aydar’ın getirilmesinin, terör örgütünün Avrupa kadroları arasındaki hizipleşmeyi artırdığı kaydedildi.

ÖRGÜT İÇİ AĞIR ELEŞTİRİLER
Kandil’deki örgüt yönetiminin Zübeyir Aydar ve Remzi Kartal’ın Avrupa’da öne çıkarılmasına tepki gösteren terör örgütünün Avrupa sorumlusu Sabri Ok’un, yöneticilere bir mektup göndererek ağır eleştirilerde bulunduğu kaydedildi. Görevlendirmelerle ilgili, "dağlarda ve cezaevlerindekiler üzerinden Avrupa’da rant sağlayarak, gizli servislerin himayesinde zevk ve sefa içerisinde yaşayanların bu şekilde ödüllendirilmeleri kabul edilemez" diyen Ok’un bu duruma tepki gösterdiği iddia edildi. Sabri Ok’un, "Avrupa’daki bu iki başlılık, örgütün diplomatik alanda zor durumda kalmasına ve örgüt kadrolarının ikiye bölünmesine neden olmuştur" diyerek Zübeyir Aydar’ın başkanlığını onaylamadığını ve Avrupa’da örgütün tek sorumlunun kendisi olması gerektiğini dile getirdiği öne sürüldü.

AJANLIK SUÇLAMALARI
Terör örgütünün Rusya eski sorumlusu "Mahir Welat" kod adlı Numan Uçar, "Rus gizli servisinin himayesine girdiği, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın yakalanmasında gizli servislerle işbirliği yaptığı, örgütten çaldığı milyonlarca dolarla inşaat sektörüne girdiği ve elde ettiği paralarla da PKK’ya alternatif bir oluşumu harekete geçirme planları içerisinde olduğu" gerekçesiyle hakkında örgüt tarafından "infaz" kararı çıkarılmıştı.

Öte yandan, İngiliz güvenlik birimleri tarafından yakalanarak sınır dışı edilen "Dr.Hüseyin" kod adlı Selman Bozkur’un, Fransa’dan oturma izni alması, terör örgütü tarafından "Fransız gizli servisi için çalışıyor" diye suçlanmasına ve "ajan" ilan edilmesine neden olmuştu. Bozkur’dan uzun süredir haber alınamıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıkardığı, eski, infaz, kararı, pkknın, vekİl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayı mezardan çıkardığı cesedi kaçırdı Seth Haber Arşivi 0 20 Aralık 2014 13:37
Ebola şüphesi taşıyan köpeğe infaz kararı Seth Haber Arşivi 0 08 Ekim 2014 15:50
Moğol Noyanlarının Çıkardığı Olaylar Kalemzede Tarih 0 14 Eylül 2011 01:47
Eski eşe infaz kamerada! Lucifer Haber Arşivi 1 22 Ocak 2010 04:07