IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ağustos 2008, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit ailesinden Bakan'a TEPKİ





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erzincan'ın Kemah İlçesi kırsalında PKK'nın mayınlı saldırısında şehit olan 9 askerden er Murat Atsen'in ailesine taziyeye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada elinde Türk Bayrağı olan Ahmet Öztürk adlı vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Öztürk, Bakan Çelik'e, "Yazıklar olsun sizlere. Hep bizim evlatlarımız ölüyor" dedi.

YAZIKLAR OLSUN SİZLERE
Şehit Er Murat Atsen'in Merkez Yıldırım İlçesi Ortabağlar Mahallesi Ural Sokak'taki evine bu sabah taziyeye giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yıldırım Belediyesi tarafından sokakta kurulan çadırda, şehit er Murat Atsen'in babası Yılmaz Atsen'e başsağlığı diledi. Bura allerinde Türk bayrağı ile bulunanlardan Ahmet Öztürk, Bakan Çelik'e tepki göstererek, "Yazıklar olsun sizlere. Yazıklar olsun, Hep bizim evlatlarımız ölüyor. Vaat ediyorsunuz, söz veriyorsunuz, tutmuyorsunuz. Hep bizim evlatlarımız orada harcanıyor. Biz Karadenizliyiz. Yazıklar olsun sizlere" diye bağırdı. Öztürk'ü çevrede bulunanlar sakinleştirmeye çalışırken, Bakan Çelik ise sessiz kalmayı tercih etti.
Daha sonra şehit ailesine "Metin olalım, sağduyulu olalım, ağlamayalım. Bu çok şerefli bir ölüm" diyen Bakan Çelik'e şehit babası Yılmaz Atsen, "Ben yıkılmadım. Dimdik ayaktayım. Onlarda kıl kadar insanlık varsa bu işten vazgeçsinler. 19 yaşında bir oğlum daha var. Onu da askere göndereceğim. Ancak başka babalar yanmasın" diye konuştu.
Bakan Çelik, şehit err Murat Atsen'in halası Saliha Arat'ın zaman zaman fenalaştığını görünce kolonya ile sakinleştirmeye çalıştı.
CENAZE EVE GETİRİLDİ
Bakan Çelik'in evden ayrılmasının ardından şehit er Atsen'in cenazesi, askeri araçla evine getirildi. Binlerce kişilik kalabalık, `Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganını attı. Bu sırada şehit askerin tabutuna dokunmak isteyen halası Saliha Arat fenalaştı. Baba Yılmaz Atsen ise ağlamamak için kendisini zor tutarak dua etti.
Ardından şehit cenazesi törenin yapılacağı Ulu Cami'ye getirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
ailesinden, bakana, tepkİ, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık