IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Çağlar'ın borcuna, 29 Ağustos'a kadar süre (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/129930-caglarin-borcuna-29-agustosa-kadar-sure.html)

Cemalizim 22 Ağustos 2008 00:24

Çağlar'ın borcuna, 29 Ağustos'a kadar süre
 
BURSA'da, prim alacaklarının yeniden yapılandırılması için başvuru süresinin, yoğun talep üzerine 8 Eylül tarihine kadar uzatıldı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdür Yardımcısı Sıtkı Güler, Cavit Çağlar'a ait 4 şirketin toplam 169 milyon YTL ile en fazla prim borcu bulunanlar arasında ilk sırada yer aldığını, borcun 29 Ağustos tarihinde peşin ödenmek üzere yeniden yapılandırıldığını açıkladı.
Güler, SGK İl Müdürlüğü'nde düzenlenen basın toplantısında, Bursa'da prim borç miktarının 1 milyar 157 milyon YTL olduğunu söyledi. Güler, bu borcun yüzde 96'sının, yeniden yapılandırıldığı bildirildi. Güler, Bursa’da, yapılandırma öncesi toplam 127 bin 602 iş yeri ve sigortalının bulunduğunu bildirirken şöyle dedi:;

“Şu ana kadar yapılan başvurularla, toplam borcun yüzde 96’sı yapılandırıldı. Borcu bulunan büyük şirketlerin borçlarını yeniden yapılandırmak için başvurması, bu yüksek yüzdeye ulaşmamızı sağladı.”

Prim borcu bulunanlara bir daha böyle bir ödeme kolaylığı sağlanmayacağını sbildiren Güler, borcu bulunanlara başvuruda bulunmaları çağrısında bulundu.

Bursa'da en fazla prim borcu bulunanlar arasında ilk sırada olan kişinin Cavit Çağlar olduğunu belirten Güler, tanınmış işadamına ait 4 şirketin toplam 169 milyon YTL ile borcu olduğunu ve 29 Ağustos'ta peşin ödenmek üzere yeniden yapılandırıldığını ekledi.

</B>


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net