IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ağustos 2008, 19:50   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CHP'li Sevigen'in tartıştığı sunucu sinir krizi geçirdi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen´le törenin sunucusu Erhan Öner arasında yumruklaşmaya varan tartışma yaşandı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal´ın katılımıyla gerçekleştirilen, Bornova Belediyesi tarafından Çamdibi semtinde yaptırılan kapalı pazar yeri ve Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri´nin açılış töreninin ardından CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen´le törenin sunucusu Erhan Öner arasında yumruklaşmaya varan tartışma yaşandı. Sevigen´in, töreni kısa tutmadığı, uzamasına neden olduğu ve törene katılanlar arasında kendi ismini anons etmediği iddiasıyla Öner´in üzerine yürüyerek, ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Öner´in de buna cevap vermesi ile tartışmanın büyüdüğü, özel güvenlik görevlerinin de Öner´i tartakladığı iddia edildi. Yaşanan tartışmaların ardından Öner ağır bir psikolojik tramva geçirerek İzmir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi´ne kaldırıldı. İzmir´deki yerel televizyonlarda ve Büyükşehir Belediyesi´nin açılış törenlerinde sunuculuk yapan Öner´in durumun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yadan Mehmet Sevigen, DHA muhabirinin olayla ilgili sorusu üzerine, Öner´i Deniz Baykal´ın programının uzamaması, iki nikaha yetişecek olması nedeniyle töreni uzatmamasını konusunda uyardığını söyledi. Ancak, Öner´in buna uymadığını belirten Sevigen,``Kendisine sunuculuğu öğretemeyeceğimi söyledi. Gergin bir hali vardı. Biz bunları konuşurken, bazı CHP´liler müdahale etti. Ben küfür ettmedim. Tartaklamadan da haberim yok. Gerekirse kendisini hastanede ziyaret ederim. Yanlış bir anlamadan kaynaklandı'' dedi.

CHP’DEN YALANLAMA
Olayla ilgili olarak CHP Genel Merkezi’nden de bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen’in spiker Erhan Öner’i döverek hastanelik ettiği yolundaki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. Yapılan açıklamada, “Sevigen’in fiziki ve fiili saldırısı, sunucu Öner’e darbesi söz konusu değildir" denildi.

Açıklamada, Genel Sekreter Sevigen ile ilgililerden alınan bilgiye olayın, pazaryerinin açılışı ve kurdele kesimi sırasında sunucu Erhan Öner’e Sevigen tarafından uzaktan işaretle "konuşma ve takdimleri kısa kesmesi" uyarısından ibaret olduğu kaydedildi. Açıklamaya göre, sunucu Öner kürsüden indikten sonra Mehmet Sevigen’in bulunduğu bölüme giderek, “işime ne karışıyorsunö dedi. Sevigen’de sunucu Öner’e, “işine karışmıyorum, hava çok sıcak ve millet 2 saatten fazladır bekliyor. O nedenle kısa kesmeni istedim. Programın düzenini ve akışını sağlamak benim görevim" yanıtını verdi. Öner “Biz de bekledik, işime karışamazsın" diye tepkisini sürdürdü.

-“SEVİGEN’İN HERHANGİ BİR DARBESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"-

Açıklamada, milletvekilleri, partililer ve ilgililerin araya girmesiyle fiili ve fiziki herhangi bir saldırı olmadan tarafların birbirinden uzaklaştırıldığı kaydedilirken, “Mehmet Sevigen otobüse binerek kortejle birlikte olay yerinden ayrıldı. Sevigen’in ayrılmasından sonra sunucunun ağlama krizine girdiği, kendisini yere attığı ve arkadaşları tarafından ambulansa bindirilirken gömlek düğmelerinin çözüldüğü bildirildi. Bu nedenle Genel Sekreter Yardımcısı Sevigen’in sunucuyu dövdüğü ve hastanelik ettiği iddiası gerçek dışıdır. Sevigen’in sunucuya herhangi bir darbesi söz konusu değildir" denildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
chpli, gecirdi, krizi, sevigenin, sinir, sunucu, tartıştığı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşlı kadın Meclis'te sinir krizi geçirdi AngeL Haber Arşivi 0 30 Ekim 2013 12:52