IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Zabıta dayağı sonrası birlikte cuma namazı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/130972-zabita-dayagi-sonrasi-birlikte-cuma-namazi.html)

Angel 29 Ağustos 2008 18:59

Zabıta dayağı sonrası birlikte cuma namazı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alkollü içki sattığı gerekçesiyle esnaf Metin Şahin'in zabıta ekiplerince çivili sopalarla dövülmesi olayıyla gündemde olan ve AKP yönetimince bilgi istenen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, dün cumayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte kıldı.

Erdoğan'ı Subayevleri’ndeki konutunun yakınındaki Aksa Camii'nde cuma namazı öncesinde karşılayanlar arasında Altınok da yer aldı. Erdoğan, Altınok ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra camiden ayrıldı. Erdoğan namaz kıldığı sırada çevredeki evlerin balkonlarına da keskin nişancılar yerleştirildi.

Soruya sinirlendi
Altınok, sorular üzerine olay hakkında soruşturma başlattığını anımsatarak, "İkide bir temcit pilavı gibi bu olayın gündeme getirilmesini anlamıyorum. Bilgilendirilmesi gereken yerleri bilgilendirdik. Israrla bunun altında başka şeyler aramayı anlamıyorum. Yapılması gerekenleri yaptım. Başka ne yapılması gerekirse söyleyin yapalım" diye konuştu.

Altınok, "Başbakan Erdoğan’ın bir uyarısı oldu mu" sorusuna, "Bazı şeyler söylenir, bazı şeyler söylenmez" yanıtını verdi.

Olay hakkında yanlış yapanın cezalandırılacağını ifade eden Altınok, "Zabıtaların açığa alınmasında geç mi kalındı" sorusunu da "Biz diktatörlük değiliz. Bir anda atamıyorsun" diye yanıtladı.

Büyükşehir adaylığımız biliniyor
Altınok, "Bu olayın ardından siyasi hayatınızın tehlikeye girdiğini düşünüyor musunuz" sorusuna da "Bir endişem yok. Seçimlere 6 ay kala böyle bir kampanyanın başlatılması anlamlıdır. Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığımız biliniyor" karşılığını verdi.

İsteyen restoran açabilir
Altınok, Keçiören'de içkili restoran açmak isteyenlere ruhsat verilmediği iddiaları hakkında da "İçkili restoran açmak isteyen, gerekli evraka sahipse açabilir. Bu ülkede içene de içmeyene de saygı göstereceğiz. Belediye kimsenin kolundan tutup, 'zorla bunu sat' diyemez, ama satanı da kimse engellemiyor" dedi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net