IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2008, 14:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terör örgütü Pkk'nın Bölge Sorumlusu öldürüldü




Güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında 2 Eylül'de Bingöl'ün Kiği ilçesi kırsalında çıkan çatışmada, örgütün sözde Erzurum eyalet sorumlusu Ahmet Tevfik'in (38) de öldürüldüğü ortaya çıktı. Tevfik'in cenazesi Kiği kırsalından alınarak otopsi yapılmak üzere Elazığ'a gönderildi.
Terör örgütü 2 Eylül'de Kiği ilçesi kırsalında bulunan bir karakola saldırı düzenlemiş mevzilerde nöbet tutan 2 er şehit düşmüştü.


Kaçan teröristlerin yakalanması için düzenlenen geniş çaplı operasyonda Kiği kırsalında 15 terörist etkisiz hale getirilmişti. 3 gün süren çatışmalarda Genelkurmay Başkanlığı toplam 15 PKK'lının ölü ele geçirildiğini duyurmuştu.

Öldürülen teröristler arasında örgütün Erzurum eyaleti dediği Erzurum, Kars, Erzincan, Bingöl, Bitlis ve Muş kırsalını kapsayan bölgenin sorumluluğunu yapan Kahraman Haseki kod adlı Ahmet Tevfik isimli teröristin ölü ele geçirildiği kesinleşti.
Sözde bölge sorumlusuyla birlikte Munzur Sara (İrfan Gündoğan), Sefkan Çiya (Şirzat Paşar) ve Özgür Roni (Derviş Köşker) isimli PKK'lıların da öldürüldüğü bildirildi. Böylece örgütün kayıp vermedik açıklamasının gerçeği yansıtmadığı bir kez daha ortaya çıktı.
Ölü ele geçirilen terörist Tevfik'in, Suriye'nin Türkiye ve Irak sınırı yakınındaki Haseki şehrinde 1993 yılında lise öğrencisiyken örgüte katıldığı öğrenildi.
Tevfik'in bölge sorumluluğuna getirilmeden önce 2003 yılına kadar Kuzey Irak'taki Zağros bölgesinin sorumluluğunu yaptığı ve çok sayıda eyleme katıldığı belirtildi.
2003 yılından sonra terör örgütünün yöneticilerinin bulunduğu Kandil Dağı'nda bir süre kaldıktan sonra sözde Erzurum bölge sorumluluğuna getirilen Tevfik, 5 yıldır bölge sorumluluğu olarak terörist faaliyetlerde bulunuyordu. Tevfik'in onlarca hain saldırının emrini verdiği belirtiliyor. (CİHAN)

__________________
Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bölge, pkknın, sorumlusu, terÖr, öldürüldü, Örgütü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Suriye'de yaralanan terör örgütünün bölge sorumlusu 2 kişi yakalandı Seth Haber Arşivi 0 13 Ekim 2014 00:12
PKK'nın bölge sorumlusu öldürüldü PassioN Haber Arşivi 0 17 Ocak 2012 20:59
PKK'nın Bölge Sorumlusu Öldürüldü! Dilara Haber Arşivi 1 07 Eylül 2008 19:07
PKK'ya terör örgütü dedi Julw Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2007 04:25