IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2008, 15:33   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boğaz Köprüsü'nde korkunç kaza !




Boğaziçi Köprüsü girişinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kullandığı otomobille karşı yöne geçip, içinde 2 taksicinin bulunduğu otomobile çarptı.

Taksicilerden biri otomobilde sıkışarak diğeri ise savrulup, yaklaşık 10 metre aşağıdaki Üsküdar-Beylerbeyi bağlantı yoluna düşerek hayatını kaybetti. Kazaya sebep olan otomobilin sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazayı duyup olay yerine gelen taksicilerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza saat 02:30 sularında Boğaziçi Köprüsü çıkışı Kadıköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kullandığı 34 AS 6725 plakalı otomobille İstanbul istikametine ilerleyen Sarp Sezen(18) başka bir araç tarafından sıkıştırılınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Seant Micheal öğrencisi Sezen'in kullandığı otomobil bariyerleri aşarak ters yöne geçti. İçerisinde, mesailerini bitirip evlerine gitmekte olan taksici Kamil Karadağ ve meslektaşı Ekrem Kızıltaş'ın bulunduğu 34 FD 3043 plakalı otomobil duramayarak Sezen'in kullandığı otomobille çarpıştı. Taksicilerin kullandığı özel otomobil bariyerlere vurarak son anda durdu. Ekrem Kızıltaş çarpmanın etkisiyle, kırılan camdan fırlayarak yaklaşık 10 metre ağaıdaki Üsküdar- Beylerbeyi bağlantı yoluna düştü. Kamil Karadağ ise otomobil içinde sıkıştı. Olaya tanık olan vatandaşların çabaları yetersiz kalınca Kızıltaş savrulduğu yolda, Karadağ ise otomobil içinde hayatını kaybetti. Sezen ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sezen olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Çağlayan Florance Nightingale Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Karadağ'ın cesedini sıkıştığı yerden çıkarmak için olay yerine itfaiye çağırıldı. Ceset itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla otomobil içinden çıkarıldı. Polisin kaza mahallindeki incelemelerinin ardından Karadağ ve Kızıltaş'ın cesetleri Haydarpaşa Numune Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan kazayı haber alarak olay yerine gelen Kamil Karadağ ile Ekrem Kızıltaş'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ölen taksi şoförlerinin yakınlarını sakinleştimekte güçlük çekti. Cesetleri son bir kez görmek isteyen Karadağ ve Kızıltaş'ın ailesi polise zor anlar yaşattı. Kamil Karadağ'ın 5 çocuğu olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
boğaz, kaza, korkunc, köprüsünde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3. Boğaz Köprüsü'nde dev adım Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 11:55
Boğaz Köprüsü -İstanbul Sevda Marmara Bölgesi 0 12 Mayıs 2013 11:09
3. Boğaz Köprüsü Ecrin Marmara Bölgesi 0 12 Kasım 2011 10:15
Ücüncü Boğaz Köprüsü Kayahan Fıkra 1 05 Eylül 2010 03:09