IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2008, 14:05   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuşadası'nı çıplaklar bastı




GEÇEN yıllarda gemiler dolusu gay ve lezbiyene ev sahipliği yapan Kuşadası, dün de nüdistleri (tamamen çıplak olarak yaşamayı savunanlar) ağırladı.

Programında olmamasına karşın Wind Star gemisi 120 nüdist ile Kuşadası Limanı'na yanaştı. Gemi yolcuları hakkındaki bilgi, demir alma saatine kadar sır gibi saklandı. Tamamı Amerikalı nüdist kulübün üyeleri olan turistler Kuşadası ve Efes ziyaretlerinde elbise giydi. Gemi personelinden alınan bilgiye göre, yolcuların tümü gemide çırılçıplak gezmeyi tercih etti. Tüm aktivitelere de çıplak katılan turistlerin bulunduğu Wind Star adlı gemide, sadece personelin giysili olduğu öğrenildi. Geçen yıl limana yanaşan gemide erkek sinek bile istemediklerini söyleyen lezbiyenlerin aksine nüdistlerin gemiden özel bir isteği olmadığı öğrenildi.

Gemi personeli, yolcuların çıplak olmasının bir sorun yaratmadığını belirterek, “Bize bu turun özel bir kulübün üyelerinin katılacağı, çok özel bir tur olduğu söylendi. Tura başladığımız ilk gün yolcuları garipsedik. Gemide giyinik sadece personel olarak bizler vardık. Sonraları ise biz de alıştık. Restoranda, discoda, güneşlenirken hep çırıl çıplak olmayı tercih ediyorlar. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor” dedi.
Wind Star isimli gemi, akşam saatlerinde Kuşadası'nı terk etti.

NÜDİZM NEDİR?
</B>
Nudizm kişilerin vücutlarından utanmadan, rahatlıkla, sosyal olarak çıplak bir şekilde bir arada bulunabilmeleri halidir. Tamamen çıplak olarak yaşamayı savunan öğretidir.

GAY VE LEZBİYENLER DE GELMİŞTİ
</B>
2000 yılının Eylül ayında, gemiyle Kuşadası'na gelen 833 Amerikalı gay, İçişleri Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda Kuşadası'na sokulmamış ve uluslararası skandal yaşanmıştı. Kuşadası'na sokulmayan gaylar İstanbul'da ise kırmızı halı ile karşılanmıştı. Bu olaydan sonra ilçeye gelen gay turistler ise böyle bir sorunla karşılaşmadı.

Geçtiğimiz yıl turizm sezonu başında Kuşadası Limanı'na yanaşan Weendam isimli yolcu gemisi de 950 lezbiyen getirmişti. Dünyanın en büyük lezbiyen kulübü Olivia üyelerinden oluşan grubun seyahat ettiği gemi, personelini de tamamen bayanlardan oluşturmuştu. Kulüp üyeleri, gemide erkek sinekle bile karşılaşmak istemediklerini söylemişti.





</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bastı, çıplaklar, kuşadasını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kuşadası'nı Eşcinseller Bastı Thetis Haber Arşivi 11 28 Ağustos 2012 21:14
Baldırı Çıplaklar Mücadelesi Liaaa Tarih 0 27 Mayıs 2012 02:00
Çıplaklar Kampı Uyarı Levhaları :):) aLKoLiK Komedi ve Mizah 0 09 Şubat 2008 19:49