IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kıyıcak'ta anız yangını ormana sıçradı, 25 dönüm kül oldu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/132599-kiyicakta-aniz-yangini-ormana-sicradi-25-donum-kul-oldu.html)

Dilara 10 Eylül 2008 18:49

Kıyıcak'ta anız yangını ormana sıçradı, 25 dönüm kül oldu
 
Karadeniz Ereğli'ye Bağlı Kıyıcak Köyünde Fındıklık Alanında Yakılan Anız Yangını Ormanlık Alana Sıçradı. Yangının Büyümesi ile Yaklaşık 25 Dönümlük Arazi Kül Oldu.

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Kıyıcak köyünde fındıklık alanında yakılan anız yangını ormanlık alana sıçradı. Yangının büyümesi ile yaklaşık 25 dönümlük arazi kül oldu.

Ereğli'ye bağlı Kıyıcak köyü harmanlık alanı olarak tabir edilen yerde öğleden sonra fındık arazisi içinde anız yakan bir kişi, alevleri kontrol edemeyince ormanlık araziye sıçradı. Kısa sürede büyük bir alana yayılan yangında, ilk belirlemelere göre yaklaşık 25 dönümlük alan kül oldu.

Ereğli, Alaplı Belediyesi, Erdemir, Ereğli ve Alaplı Orman İşletmesine bağlı arazözlerin müdahale ettiği yangını kontrol altına alma çalışmaları yaklaşık 4 saat sürdü. Özellikle çam ağaçlarının olduğu alanda etkili olan ve geniş bir alana yayılan yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Osman Ekşi, yangına gerekli müdahalenin yapıldığını belirterek, çıkış nedeni konusunda ise bir kişinin gözlem altına alındığını söyledi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net