IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 13:28   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Batan Ro-Ro gemisinin mallarına sahip çıkıldı




Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 14 Eylül Pazar günü limandan ayrıldıktan kısa süre sonra batan “Hayat N” adlı Ro-Ro gemisinden kıyıya vuran çok sayıda eşya ve malzeme koruma altına alındı.

İki filika, kürek, cankurtaran yeleği, bidon içinde deterjan gibi malzemeler, 911 Arama-Kurtarma Derneğine ait bir bir otobüste muhafaza ediliyor.

Genel Merkezi Bandırma'da bulunan 911 Arama-Kurtarma Derneği Genel Başkanı Mustafa Gürsoy, kaza haberini duyar duymaz limana koşarak, römorkörler yardımıyla kıyıya getirilen kazazedelere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Daha sonra ekip olarak denize düşmüş olabilecek vatandaşları aramak için Bandırma Limanı ile Etibank Asit Fabrikası arasında kalan sahil kesiminde tarama çalışması yaptıklarını anlatan Gürsoy, bu çalışmaları sırasında herhangi bir kazazedeye rastlamadıklarını ifade etti.

-“MALZEMELER OTOBÜSTE”

Mezbahaaltı mevkisinde yaptıkları araştırmalar sırasında batan gemiden kıyıya vurmuş çok sayıda malzeme olduğunu gördüklerini belirten Gürsoy, şunları kaydetti:

“Bu sırada eşyaları yağmalayan bazı kişiler olduğunu fark ettik. Bu kişiler, gemiden kıyıya vuran eşyaları taşıyorlardı. Bunun üzerine polise ve jandarmaya haber verdik. Burada gerekli önlemler alındı. Kıyıya vuran aralarında iki adet filika, kürek, cankurtaran yeleği, kumaş, bidon içinde deterjan, kazazedelerin vücut ısılarının korunmasına yönelik teknik malzemelerin de aralarında bulunduğu eşya ve malzemeleri toplayarak limana getirdik. Teslim edecek yetkili bulamayınca kaymakamlığın bilgisi dahilinde söz konusu malzemeleri derneğimize ait otobüste muhafaza etmeye başladık”

Mustafa Gürsoy, otobüsteki eşyaların daha sonra ilçe kriz merkezi tarafından tutulacak bir tutanakla gemi veya acenta sahibine teslim edileceğini sözlerine ekledi.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
batan, çıkıldı, gemisinin, mallarına, roro, sahip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kuzey Marmara Otoyolu için ihale ilanına çıkıldı Seth Haber Arşivi 0 30 Ekim 2014 12:40