IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 22:36   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'erkeği istersem belli ederim'




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
FRANSA'DA 'ELLE T'ATTEND' OYUNUNDA ROL ALAN LATETIA CASTA: ÇOK TUTKULUYUM. BİR ERKEĞİ HAYATIMDA İSTERSEM BUNU ONA BELLİ EDERİM!
Ay başından beri Fransa'da bir tiyatro oyununda rol alan Latetia Casta, Fransız Madame Figaro dergisine, kendisinin de oyunda canlandırdığı 'Anna' gibi ayrılık acısı çektiğini itiraf etti: Artık erkekler için kendime ihanet etmem!

Model olarak başladığı kariyerini oyuncu olarak sürdüren Latetia Casta, aybaşından beri Fransa'da sahnelenen 'Elle t'Attend' adlı tiyatro oyununda rol alıyor. Başrolünü Bruno Todeschini ile paylaştığı oyundaki performansıyla göz dolduran Casta, oyunda sevdiği adam tarafından terk edilen ve ömrünü onun geri dönüşünü beklemekle geçiren 'Anna' adında bir kadını canlandırıyor. Terk edilmenin ne demek olduğunu çok iyi bildiğini belirten güzel yıldız, bu konuda şöyle konuşuyor:


LATETIA CASTA FOTOĞRAFLARI

KAYBOLMUŞ GİBİYDİM

'Ayrılık çok zor, çok acı bir şey. Özellikle bir adamın gidişini kabullenememek insanı depresyonun eşiğine kadar getirebiliyor. Adam giderken, farkında olmadan sizi de yanında götürüyor. Ve siz kendinizi kaybolmuş gibi hissetmeye başlıyorsunuz. Kimileri bu acıyı ömür boyu çekiyor. Bütün bunları geçmişte ben de yaşadım. Bu yüzden 'Anna'nın hissettiklerini canlandırmakta hiç zorlanmıyorum...'

Hayatı boyunca ikili ilişkilerinde mantığı yerine duygularıyla hareket eden bir kadın olduğunu belirten Casta, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Çok tutkuluyum. Bir erkeği hayatımda istediğimde, oyun oynama gereği duymadan ona bunu belli ederim. Ayrıca kıskancım. Bütün bunlar ilişkilerimi çok uçlarda yaşamama ve aşk acısı yüzünden yara bere içinde kalmama yol açıyor.' Hayatı boyunca kimseye ihanet etmediğini ve çoğu zaman birlikte olduğu insanları kendisinden bile çok sevdiğini belirten güzel model şöyle devam etti: 'Artık bu konuda akıllandım. Bana ihanet eden birini asla affedemeyeceğim gibi, bir erkek için kendimden de ödün vermem!'


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
belli, ederim, erkeği, istersem


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yılın erkeği ve kadını belli oldu! Kalemzede Haber Arşivi 0 14 Kasım 2012 19:03
Türk Erkeği ile Avrupa Erkeği Sue Ah Erkekler 0 30 Temmuz 2012 16:29
Teşekkür Ederim... erdem55 mIRC Scripting Sorunları 10 08 Şubat 2009 12:00