IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2008, 20:17   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
50 kişilik eli sopalı grup Kartal Devlet hastanesini bastı








Rahatsızlanıp hastaneye götürülen yakınlarına bakılmadığını gerekçe gösteren 50 kişilik grup Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisini bastı ve 20 dakika süresince eşine ender rastlanır terör estirdi. Bu sürede üzerinde hastane personeli olduğunu gösteren önlük ya da üniforma taşıyan herkese saldıran grup polisleri de hedef aldı. 4'ü polis 6 kişinin yaralandığı olaylarda takviye polis ekipleri biber gazı kullanmak zorunda kaldı. Mahkeme 40 kişinin gözaltına alınmasıyla sonuçlanan olaylarla ilgileri belirlenen 5 kişiyi tutukladı.
DOKTOR VE HEMŞİRELERLE TARTIŞTILAR
İftardan sonra evinde fenalaşan Nazmi Ulubay (50), 2 çocuğu ve eşi tarafından hastanenin acil servisine getirildi. Nazmi Ulubay sıra beklerken doktorların durumu daha ağır olan bir kadın hasta ile ilgilenmesi çocuklarını kızdırdı. Ulubay ailesinin doktor ve hemşilerle tartışmasına güvenlik görevlileri müdahale etti.
ELİ SOPALI GRUP HASTANEYİ BASTI
Bunun üzerine Ulubay ailesi, akrabalarını arayarak hastaneye çağırdı. Hastaneye gelen eli sopalı yaklaşık 50 kişi acil serviste önlerine çıkan doktor, hemşire, polis ve güvenlik görevlilerini feci şekilde dövdü.
ACİL SERVİSTE TERÖR AN BE AN GÜVENLİK KAMERASINDA
Acil servisi savaş alanına çeviren saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yaklaşık 5 dakika süren olaylar sırasında acil servisteki onlarca hasta ve hasta yakını büyük panik yaşadı. Olaylar sırasında 1'i başkomiser, 3 polis memuru ve 2 güvenlik görevlisi yaralandı, acil servisin camları kırıldı.
POLİS BİBER GAZI SIKTI
Takviye ekip çağıran polis, saldırganlarla baş edemeyince çareyi acil servis içinde biber gazı kullanmakta buldu. Sıkılan biber gazı ile acil servis bir anda boşaldı. Kavgaya tanık olan hasta ve yakınları biber gazından etkilenince zor anlar yaşadı. Kavga hastane önünde de sürdü. Ortalığı savaş alanına çeviren saldırganlar takviye ekiplerin gelmesi ile etkisiz hale getirildi. Güvenlik kamerasının kayıtlarına göre acil serviste başlayıp kapı dışında da süren olaylar 20 dakikayı aşkın bir süre devam etti.
5 KİŞİ TUTUKLANDI
Olaylar sonunda gözaltına alınan 40 kişi adliyeye çıkarıldı. Saldırganlardan Tahir Ulubay, Nazmi Ulubay, Alaattin Ulubay ve Mehti Varol, "Devlet malına zarar vermek ve polise mukavemette bulunmak", güvenlik görevlisi Emre Eren ise olayların başlamasında ihmali olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bastı, devlet, eli, grup, hastanesini, kartal, kişilik, sopalı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzmir'de 5 kişilik aile banka bastı Seth Haber Arşivi 1 26 Haziran 2014 14:55
Gezi Parkı’ eylemcileri bin kişilik bir grup Boğaz Köprüsü’nü kapattı. Violent Haber Arşivi 0 01 Haziran 2013 12:29
300 kişilik PKK'lı grup ablukaya alındı PassioN Haber Arşivi 0 08 Ağustos 2012 22:06
300 kişilik PKK'lı grup çembere alındı PassioN Haber Arşivi 0 19 Haziran 2012 20:41