IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2008, 11:19   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eruygur 2 gün içinde uyandırılacak




Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra Kocaeli'deki Kandıra F Tipi Cezaevi'ne konulan ve tansiyonunun yükselmesi sonucu düşerek ciddi şekilde yaralanan emekli Orgeneral Şener Eruygur'un durumu ciddiyetini koruyor.


Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nazım Mutlu, Şener Eruygur'un emar'ının çekileceğini ve kanamasının ne durunda olduğunu netleştireceklerini söyledi. Şener Eruygur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Nazım Mutlu, hastasıyla ilgili hayati bulguların aynı şekilde stabil olarak devam ettiğini belirtti.

Şener Eruygur'un sağlık durumunun tüm ciddiyetini korudunu söyleyen Nazım Mutlu, “Dün akşam saat 23.00 itibariyle sayın Eruygur'un hayati bulguları aynı şekilde stabil olarak devam ediyor. Bu tabi ki, sevdiğimiz bir konum. İnşallah böyle devam eder. İkinci ve üçüncü günler, kritik günler olması nedeniyle böyle devam ederse, İnşallah hayati tehlikeyi atlatır. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Düzenli bir şekilde sıkı takiple hastamızı yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Şener Eruygur'un 2 gün içersinde uyandırılacağını da söyleyen Nazım Mutlu, “Kendisini uyandırdıktan sonra ne tür bir olay geliştiğini, Beyin içindeki kanama neye yol açtığını ancak o zaman anlayabiliriz. Yarın bir emar çekerek kanamanın ne durumda olduğunu netleştirebiliriz. Uyandırma ise 2 gün içerisinde olacak. Zaten gün içersinde uyandırıyoruz. Yavaş yavaş gazını azaltırıyoruz, ama tam anlamda da açmıyoruz. Hareket ettirmesini istemiyoruz boynunu. O boyunluğun, boyunda 2-3 hafta boyunca çıkmaması gerekir. Hasta rahatsız olsa bile, onu tutmak zorunda. Durumu ciddiyetini koruyor. Haftada 2-3 gün beyin kanamalarının tüm vakalarında olan bir durumdur. Yakın takip edilmesi gereken dönemdir. Bu dönemi atlattıktan sonra hasta da, biz de rahat ederiz” dedi.Ergün

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eruygur, gÜn, icinde, uyandırılacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eruygur'un en büyük korkusu Crips Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 10:04