IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Çalıp kumarda yemişler (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/134591-calip-kumarda-yemisler.html)

Cemalizim 19 Eylül 2008 11:25

Çalıp kumarda yemişler
 
İzmir, İstanbul, Antalya, Balıkesir, Manisa, Muğla ve Aydın'da çok sayıda alışveriş merkezi, iş yeri ve evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen şebekenin 14 elemanı, 180 polisin katıldığı operasyonla yakalandı.


Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Huzur Timleri Amirliği ekipleri, İzmir'de ev, iş yeri ve alışveriş merkezlerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen şebeke elemanlarının bazılarını tespit etti. Elde edilen bilgiler doğrultusunda çalışmaya başlayan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık şebekesinin 14 kişiden oluştuğunu ve B.G'nin şebekenin elebaşı olduğunu belirledi.

Şebeke elemanlarının adreslerinin tespit edilmesinin ardından operasyonlara başlandı. İzmir'de 180 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda şebekenin elebaşı olduğu iddia edilen B.G. (41) ile F.A. (43), G.K. (36), R.P. (39), T.A. (28), K.Ç. (38), G.K. (28), F.A. (37), G.D. (26), M.G. (29), A.A. (33), F.Y. (45), B.K. (46) ve S.G. (36) yakalandı. Zanlıların gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 3 kuru sıkı tabanca, 7 kar maskesi, eldivenler, özel yapım murç ile hırsızlık yaparken kullandıkları malzemeler ele geçirildi.

ÇALDIKLARI PARALARI KUMAR VE EĞLENCEDE HARCAMIŞLAR

Gözaltına alınan şebeke elemanlarının İzmir, İstanbul, Antalya, Balıkesir, Manisa, Muğla ve Aydın'da çok sayıda alışveriş merkezi, iş yeri ve evden 19 ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri, hırsızlık yapmadan önce günlerce keşif yaptıkları belirlendi. Zanlıların, hırsızlık öncesi iş yeri ve alışveriş merkezlerinin telefon ile alarm tesisatlarının bağlantı kablolarını keserek önlem aldıkları ve para dışında hiçbir şey çalmadıkları tespit edildi.

Şebeke elemanlarının çaldıkları paraları kumar ve eğlencede harcadıkları, kumar oynamak için KKTC'ye gittikleri belirlendi.
Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 14 zanlı adliyeye sevk edildi.


</B>


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk