IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2008, 11:27   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karı-kocaya cinayetten 30 yıl hapis




İZMİR'in Gültepe semtinde, para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için evine gittiği iki bacağı dizlerinden kesik Ahmet Turan'ı, öldürüp 40 YTL parasını ve cep telefonunu çalmakla suçlanan Gülten Vardar ve eşi Arif Vardar mahkum oldu. Mahkeme heyeti, Gülten Vardar'ı 2 yıl 6 ay, eşi Arif Vardar'ı ise 27 yıl 6 ay hapis cezasına cezasına çarptırıldı.

Geçen yıl, tren kazasında iki bacağını kaybeden ve yalnız yaşayan iki çocuk babası 69 yaşındaki Ahmet Turan'ın, evinden günboyu dışarı çıkmaması ve kapıyı da açmaması üzerine komşuları, polisten yardım istedi. Polisin çilingir yardımıyla girdiği dairede Ahmet Turan'ın kanlar içindeki cesedi bulundu. Yapılan araştırmada, Turan'ın göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Ahmet Turan'ın evinde çok sayıda içki şişesi de bulundu. Turan'ın yakın çevresini araştırmaya başlaşan polis, en son görüldüğü kahveden 52 yaşındaki Arif Vardar ile birlikte ayrıldığını belirledi. Polisin takibiyle Arif Vardar ve eşi 37 yaşındaki Gülten Vardar evlerinde gözaltına alındı.

Olaydan 25 gün önce evlendikleri ortaya çıkan çift, sorgularında suçlarını itiraf etti. Gülten Vardar, Ahmet Turan'ın evine para karşılığı birlikte olmak için gittiklerini, eşinin de yanında olduğunu anlattı. İlerleyen saatlerde Turan'ın alkolün etkisiyle küfür etmeye başlamasıyla, eşinin bıçaklayarak öldürdüğünü öne sürdü. Koca Vardar da aynı doğrultuda ifade verdi. Adliyeye sevk edilen karı-koca tutuklandı. Vardar çifti hakkında, İzmir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ömürboyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Yargılama sürerken Gülten Vardar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yapılan karar duruşmasına tutuklu sanık Arif Vardar ve tarafların avukatları katılırken, daha önce tahliye edilen Gülten Vardar gelmedi. Arif Vardar ifadesinde “Eşimle yeni evlendik. Bir kişinin aracılığıyla Ahmet Turan'ın kadın aradığını öğrendim. Eşimle birlikte Turan'ın evine gittik. Anlaşıp ertesi gün gelmek için evden ayrıldık. Bir gün sonra saat 24.00 sıralarında eve gittik. Üçümüz birlikte alkol almaya başladık. Birden bana ve eşime küfür etmeye başladı. Susması için uyardım. Dinlemeyip küfürün dozunu arttırdı. Korkutmak amacıyla bıçağı rastgele salladım. Amacım öldürmek değildi” dedi.

Daha önceki duruşmada ifade veren Gülten Vardar, “Para karşılığı erkeklerle birlikte oluyorum. Yeni evlendiğim eşim de bunu biliyordu. Gece çok güzel başlamıştı. Alkolun dozunu kaçırınca Ahmet Turan, kendini kaybedip küfür etmeye başladı. Eşime benden hoşlandığını, bırakıp gitmesini söyledi. Eşim de bıçağı göğsüne sapladı. Öldüğünü anlayınca 40 YTL parayı ve cep telefonunu aldım. Daha sonra telefonu kırıp çöpe attık. Para ise cinsel ilişkiye girme karşılığında anlaştığmız miktardı” dedi.

Davayı sonuçlandıran mahkeme heyeti, sanık Arif Vardar'ı adam öldürmek suçundan önce ömürboyu hapis cezasına çarptırdı, duruşmalardaki iyi hali ve suçunu itiraf etmesini gözönüne alarak cezayı 25 yıl hapse indirdi. Arif Vardar, hırsızlık suçundan verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla birlikte toplam 27.5 yıl hapse mahkum edildi. Adam öldürmek suçundan beraat eden Gülten Vardar, hırsızlıktan 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Sanık avukatları kararı temyiz edeceklerini söyledi.
</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayetten, hapis, karıkocaya, yıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
15 yaşındaki kıza tecavüz eden karı-kocaya 15 yıl hapis istemi. Düş Haber Arşivi 0 12 Şubat 2015 00:40
Karı-kocaya tarlada infaz PassioN Haber Arşivi 0 04 Nisan 2012 19:45