IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Almanya'da biri Türk 2 terör zanlısı tutuklandı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/134667-almanyada-biri-turk-2-teror-zanlisi-tutuklandi.html)

Cemalizim 19 Eylül 2008 17:53

Almanya'da biri Türk 2 terör zanlısı tutuklandı
 
Almanya'da terör zanlısı olarak Hüseyin Ö. (27) adlı bir Türk ile Afganistan kökenli Alman vatandaşı Omid S. tutuklandı.

Federal Başsavcılıktan yapılan açıklamada, iki zanlının İslami Cihad Birliği adlı terör örgütüne üye olmak, örgütü desteklemek ve Dış Ticaret Yasasına aykırı davranmakla suçlandığı belirtildi.

Hüseyin Ö'nün örgüte çeşitli donanım malzemeleri temin ettiği belirtilen açıklamada, "Almanya'da bir yıl önce terör saldırıları yapacakları şüphesiyle iki Alman'la birlikte tutuklanan Adem Y'nin aracılığıyla Hüseyin Ö. 2007 yılının haziran ayında örgütün eğitim kampına katılmak için yola çıktı, ancak Pakistan sınırında ülkeye girişine izin verilmeyince kampa katılamadı" denildi.

Açıklamada ayrıca, Hüseyin Ö'nün yola çıkmadan önce paranın örgütün amaçlarına uygun olarak kullanılması için kendisine ait banka kartını ve kartın şifresini Adem Y'ye verdiği, ancak Hüseyin Ö'nün Almanya'dan çıktıktan kısa bir süre sonra banka tarafından hesap numarasının iptal edildiği belirtildi.
</B>


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net