IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2008, 11:23   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu formülü kanıtlayana 50 bin YTL








Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bir formül göndererek, formülü kanıtlayana 10 bin YTL vereceğini açıklayan Mehmet Bayraktar isimli vatandaş, MEB’e yeni formüller göndererek bu formüllerin kanıtlanması halinde de 50 bin YTL vereceğini taahhüt etti.
Milli Eğitim Bakanlığı’na daha önce noter onaylı bir yazı göndererek bir formül gönderen ve formülü kanıtlayana 10 bin YTL vereceğini taahhüt eden Mehmet Bayraktar, bu sefer formülü zorlaştırarak ödülü de 50 bin YTL’ye çıkardı. Bayraktar Bakanlığa gönderdiği yine noter onaylı yazıda herhangi bir ülkeden fizik bölümlerinde görevli kişilerin gzE=kE=mv² / 2,pE=brE=mgh, F=GMm/r²=Erk, F=kp1 q2/d², fx=mv²/2 formüllerinin doğru olduğunu kanıtlamasını istedi. Ayrıca Bayraktar bu kişilerin Galileo’nun h=gt²/2 bağıntısına ulaşımının doğru olduğunu da kanıtlamasını istedi.
Bayraktar, bu bağıntıları kanıtlayanlardan ayrıca kendi formülü olan şu bağıntının yanlış olduğunu kanıtlamasını istedi:
“Uzayda ataletsiz, çekimsiz ortamda, birden hızlanımlı ve hız artırımlı (ivimli, ivmeli) herhangi bir birim nicelikte olan ‘m’ kütlesinin herhangi bir birim nicelikte hız artırımlı, bir süre biriminden birden ‘Z’ kez (birden çok kez) ‘t’ sürede ‘t’ kez hız artırımlı olan gezinimi (hareketi) için kullanılacak erk (Fors) niceliği (enerji) kIE=maZt, gzE=kE=maZt. Gezinim uzunluğu Uz=L=S=x=aZt²/4+at²/4+aZt/4+at/4
Birden hızlanımlı bir süre biriminde Z kez t sürede t kez hız artırımlı yer değiştirim işi de ivmeli (sayış dizimli) olan yer değiştirim İş Türü Çeşidinin niceliği BHzZTHzArtYDİş TÇ Nği=maZt²/4+mat²/a+mat²/4+mazt/4+mat/4"
Bayraktar, bu formül ile yetinmezken, bir anda hem oluşan hem kullanılan erk niceliğinin bağıntısı ürE=mz²t=kIE bağıntısının da yanlış olduğunun kanıtlanmasını istedi.

“KANITLAYAMADIKLARINI KANITLARIM"
Bayraktar, istekleri doğrultusunda 4 formülü kanıtlayana, postaya ilk verene 50 bin YTL’yi vereceğini, aynı gün gönderen olursa aralarında paylaştırılacağını bildirdi. Bayraktar, ayrıca “Kanıtlayamadığı halde kanıtladığını sananlar, isterler ise İstanbul’a gelirler, onlara deneyle ve sayısal olarak kanıtlayamadıklarını kanıtlayacağım" iddiasında bulundu.
Bayraktar, ilgili ve görevlilerin öğrencilere sundukları formülleri kanıtlamak zorunda olduğunu belirterek, “Kanıtlayamıyor iseler kanıtlamayı öğrensinler, öğretsinler. Öğrenmek ve öğretmek istemiyorlar ise görevlerini bırakmalılar ya da bıraktırılmalı, gereği yaptırılmalı. Öğrenme, öğretme yetilerini, yeteneklerini yitirmişler ise yine gereği yapılmalı, yaptırılmalı" dedi.
Bayraktar, formülleri kanıtlayanların, formül kanıtlarını, İncirli Sokak No:6/9 (3/9) Kılavuzçayır Caddesi Küçükyalı-34840 Maltepe/İstanbul adresine göndermelerini istedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Eylül 2008, 19:58   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bu formülü kanıtlayana 50 bin YTL




çözene bravo yani..

__________________
Başarılı olduğunuz işlerde, herkesin sizi aLkışlamasını beklemeyin.
Çünki bazı eLLer o sırada sizin kuyunuzu kazmakla meşguldür...

Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun...
 

 

Etiketler
bin, formülü, kanıtlayana, ytl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diş Beyazlatma Formülü Rhytia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Şubat 2014 18:10
Deltoid Formülü Violent Geometri 0 12 Şubat 2014 20:22
De Moivre Formülü Liaaa Ödev ve Tezler 0 20 Haziran 2012 15:29