IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2008, 23:47   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baltalı vahşetin zanlısı çiftin çocukları tanıklık yaptı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SAMSUN’da eşiyle aynı yatakta yakaladığı arkadaşını baltayla öldürdükten sonra cesedini parçalayıp ırmağa atan Engin P. (36) ile eşi Reyha P.'nin (29) yargılanmalarına devam edildi. Duruşmada tanık olarak dinlenen çiftin iki çocuğundan S.P. (10), “Olaydan birkaç gün önce annemi o adamla yatarken gördüm. Birbirlerine sarılmış uyuyorlardı” dedi.

Samsun’un Fevi Çakmak Mahallesi’nde geçen Mart ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre, Denizli’de inşaatlarda çalışan 2 çocuk babası Engin P. tatil için geldiği evinde, arkadaşı 3 çocuk babası Sebahattin Yener (43) ile alkol aldı. Alkolün etkisiyle sızan Engin P., gece geç saatlerde uyandığında eşi Reyha P. ile arkadaşı Sebahattin Yener’i aynı yatakta üzerleri çıplak birbirlerine sarılmış uyurken gördü. Öfkeye kapılan Engin P., odun kesmekte kullandığı baltayı alıp Yener’in kafasına vurarak öldürdü. Bu sırada uyanan eşini de tokat atarak bayıltan Engin P., cesedi tuvalette parçalayıp, 10 ayrı poşete koyarak Mert Irmağı'na attı. 4 gün sonra bir ihbar üzerine eve gelen polis, çifti gözaltına aldı.
Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘planlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan çift, bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya katılan Sebahattin Yener’in eşi Ayşe Yener (40) iki sanıktan da şikayetçi olduğunu söyledi. Engin P. ise cinayete eşinin karışmadığını ileri sürerek, “Sebahattin’le evde içki içtik. Sonra da yattık. Uyandığımda Sebahattin ile karımı aynı yatakta görünce çılgına döndüm. Evdeki baltayla ona rastgele vurmaya başladım. Bu sırada uyanan eşim, elimde baltayı görünce (ne yapıyorsun) diye bağırdı. Ona bir tokat attım. Sanırım kafasını duvara çarpınca bayıldı. Sebahattin’i parçalara ayırarak ırmağa attım. Evimi eşime zorla temizleterek, bu olayı kimseye söylememesi için tehdit ettim. Bütün bunlar olurken iki çocuğumuz kendilerine ait odada uyuyorlardı” dedi. Reyha P. de, “Başka biriyle ilişkim vardı. Ondan ayrıldıktan sonra Sebahattin’le tanıştım. Sonra bize bu evi tuttu. Zaman zaman eve gelirdi ve ilişkiye girerdik. Ben eşimi azmettirmedim” diye konuştu.

ANNE BABALARINA BAKARAK AĞLADILAR
Mahkemede Payaz çiftinin 8 yaşındaki kızı A. ile 11 yaşındaki oğulları S.P. de tanık olarak dinlendi. Duruşma salonunda, jandarmaların arasındaki anne ve babalarını gören iki küçük çocuk onlara bakarak uzun süre gözyaşı döktü. Arife Payaz, “Sebahattin amca babamın arkadaşıydı. Bizim eve bazen gelirdi” derken, S.P. ise, “Olay akşamı kardeşimle birlikte erken yattık. Hiçbir gürültü ve ses duymadım. Gece uyandığımda babamı gördüm. Tuvalete gideceğimi söyledim. Ama beni göndermedi. Sabah uyandığımızda da kan görmedik. Okula gittik. Gelince evimizdeki halının değiştiğini gördük. Sebahattin amca bizim eve gelir giderdi. Bir seferinde annemi o adamla yatarken gördüm. Birbirlerine sarılmış uyuyorlardı. Koşarak evden çıktım” diye konuştu.


Mahkeme heyeti, duruşmayı, cinayetle ilgili sanıkların ve tanıkların ifadelerini alan polislerin dinlenmesi için erteledi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
baltalı, ciftin, çocukları, tanıklık, vahşetin, yaptı, zanlısı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Özge Özpirinççi uyuşturucu davasında Engin Altan Düzyatan için tanıklık yaptı AngeL Haber Arşivi 0 01 Ekim 2014 18:50
Havuzdaki çocukları izleyip mastürbasyon yaptı! yaSmin Haber Arşivi 0 19 Haziran 2014 12:55