IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2008, 23:53   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cem Özer hastanelik oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ÇANAKKALE´nin Bozcaada İlçesi´nde, film çekimi hazırlıkları sırasında rahatsızlanan Cem Özer, hastaneye kaldırıldı. Özer´in beyin damarlarında daralma olduğu tespit edildi.

Abdullah Oğuz´un yönetmenliğini yaptığı `Sıcak' adlı filmin sualtı çekimlerinin hazırlığı için, dün (çarşamba) öğle saatlerinde Bozcaada´nın Akvaryum Mevkii´nde rol arkadaşı Ebru Akel ile birlikte, Burçak Dalış Okulu´nun eğitmenleri gözetiminde tüple 12 metre dalan Cem Özer, dışarı çıktıktan yaklaşık yarım saat sonra rahatsızlandı. Ellerinde, ayaklarında uyuşma ve halsizlik şikayetiyle, ambulansla Bozcaada Devlet Hastanesi´ne kaldırılan ve vurgun yediğini iddia eden Özer, tedaviye alındı. Ancak, Özer´in vurgun yediğine ilişkin herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Taburcu edilen ve akşam saatlerinde Bozcaada´da film setindeki arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Özer, bugün (perşembe) saat 10.00 sıralarında tekrar rahatsızlandı. Özer, aynı şikayetlerle bu kez önce feribotla Ezine´nin Geyikli Beldesi´ne, oradan da ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi´ne götürülüp tedaviye alındı. Tomografisi ve MR´ı çekilen Cem Özer´in beyin damarlarında daralma olduğu, buna bağlı olarak da kan dolaşımı bozukluğuna rastlandığı bildirildi. Film ekibi ve rol arkadaşı Ebru Akel, Özer´in yanından bir an olsun ayrılmadı. 12 Eylül´den bu yana Çanakkale´de bulunan tecrübeli aktörün, sağlık durumunun iyi olduğu ve İstanbul´a sevk edileceği kaydedildi.
TABURCU EDİLDİ
Oyuncu Cem Özer, tedavisinin tamamlanmasının ardından Çanakkale Devlet Hastanesinden taburcu edildi.

Çanakkale Devlet Hastanesi Başhekimi Kenan Eliuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özer’in aşırı yorgunluğa bağlı bayılma şikayetiyle hastaneye geldiğini, tüm tetkiklerinin yapıldığını, beyin damarlarının çalışıp çalışmadığının kontrol edildiğini söyledi.

Kontroller sonucu bir soruna rastlanılmadığını belirten Eliuz, "Aşırı yorgunluk ve strese bağlı olarak vücudun iflası gerçekleşmiş. Bu sorun istirahatle geçecek" dedi.

Oyuncu Cem Özer ise bir sorunu bulunmadığını, kontrollerinin yapıldığını ifade ederek, "Buradan İstanbul’a gidiyorum" diye konuştu.
Özer ile "Sıcak" adlı filmin genel koordinatörü Şebnem İlker de hastaneden ayrıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cem, hastanelik, oldu, Özer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BDP'li Vekil Hastanelik Oldu Zen Haber Arşivi 0 31 Mayıs 2013 18:22
Polat hastanelik oldu Zen Haber Arşivi 0 11 Mart 2013 15:33