IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2008, 11:30   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İngiliz kızlar, ölümden döndü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletle önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarpan İngiliz turist Rebeka Sun Thomson ile arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno yaralandı.

Kaza, Kemal Elgin Bulvarı, Telekom Kavşağı'nda, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İngiltere'de kuaförlük yapan 20 yaşındaki Rebeka Sun Thomson ve 21 yaşındaki Careen Parlemeno iki haftalık tatillerini geçirmek için üç gün önce Marmaris'e geldi. İki genç kız, kiraladıkları 48 P 3943 plakalı motosikletle Marmaris ve çevre köylerini gezmeye çıktı. Gün boyu gezen iki arkadaş, dönüşte Uzunyalı Mevkisi'ndeki Janet Bar'da içki içip, eğlendi. Aşırı derecede alkol alan iki genç kız otellerine dönmek üzere tekrar motosiklete binerek, yola koyuldu.

Rebeka Sun Thomson'un kullandığı motosiklet, Telekom Kavşağı'nda arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno'nun kontrolsüz hareketi nedeniyle kontrolden çıktı. Alkolün de etkisiyle hakimiyetini kaybeden Thomson, önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarptı. Kasksız olduğu belirlenen Thomson ve Parlemeno, kazada yaralandı. Burnu kırılan Thomson ile sağ ayağında ve kolundan yaralanan Parlemeno çevredekilerin çağırdığı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

400 promil alkollü Thomson ile 385 promil alkollü olan Parlemeno, tedavilerinin ardından ifadelerine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kiraladıkları motosikletin sahibine 800 YTL ödeyerek zararını karşılayan iki genç kız, ifadelerinin alınmasının ardından polisler tarafından otellerine bırakıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
döndü, kızlar, İngiliz, ölümden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ölümden Döndü Estela Haber Arşivi 1 25 Ağustos 2013 17:16
14 kez öLümden Döndü basbeLasi Haber Arşivi 0 20 Eylül 2008 03:42