IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Eylül 2008, 10:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yarın sıcaklıklar artıyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yarın sıcaklıklar artıyor!
30 Eylül 2008 Salı 07:30
Bayramın ilk günü havalar ısınmıyor ama ikinci gününden itibaren tam bir bayram havası yaşanacak. İşte haritalı hava durumu;


Bayrama doğu kesimler ve karadeniz yağmurla birlikte girecek. Batıda ise hava açıyor. Bugün hava ısınmayacak. Ama bayramın ikinci gününden itibaren sıcaklığın 4 ila 6 derece artması bekleniyor. Cumadan itibaren ise batıda yeniden yağmur olasığılı var.

İstanbul'da bayramda hava açmaya başlayacak. Çarşamba günü sıcaklık 24 dereceye yükselecek. Ankara’da sağanak yağmur var, bugün yağış kesilecek, bayramın ikinci günü hava güneşli. İzmir bayramı güneşli ve sıcak bir hava da geçirecek. Bursa’da yağmur sona erdi. Adana’yı da etkileyen yağmur bugün kesiliyor.

Marmara bölgesinde bayramın ilk günü sabahı Kocaeli ve Sakarya’da hafif yağmur olabilir, ama bölgede bulutlar dağılmaya başlayacak. Bayramın diğer günleri lodosdan dolayı sıcak bir havada geçecek. Cumartesi günü ise yeniden yağmur olasılığı var. Bugün Edirne 18, Balıkesir 17 derece

İç Anadolu bölgesinde Bayramın ilk günü Sivas yağmurlu, bölgenin diğer kentlerinde yağış kesilsede, bulutlar hemen dağılmayacak. Çarşamba günü ise hava açıyor ve ısınacak. Eskişehir 15, Kayseri 16 derece.

Ege Bayramda güneşli ve sıcak. Çarşamba günü İzmir’den Bodruma kadar sıcaklık 30 dereceye yaklaşacak. Bayramın son günü ise Lodosdan dolayı hava daha sıcak ama bulutlanabilir. Bugün Muğla 20, Kütahya 15 derece

Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu: Güneyde yağmur var, Mersin, Adana, İskenderun ve Gaziantep boyunca görülecek. Antalya’yı da kısa süreli etkileyebilir. Bugün Güneydoğu’da yağmur devam edecek, Akdeniz kıyıları ise açıyor. sonraki günlerde yağış beklenmiyor.

Doğu Anadolu: Bayrama bölgenin özellikle batısı, Erzurum, Erzincan, Malatya çevresi yağmurla girecek. Bayramın ikinci günü ise yağışlar kesiliyor, perşembe günü sıcaklık artacak. Malatya 24, Erzurum 16 derece.

Karadeniz bölgesinde yağmur var. Bugün en kuvvetli yağmur, Ordu, Trabzon, Rize, Artvin boyunca bekleniyor, batıda yağmur daha zayıf olacak. Bayramın ikinci günü bu bölgede de yağışlar kesiliyor, sıcaklık yükselecek. Bugün Trabzon 20, Bolu 15 derece.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
artıyor, sıcaklıklar, yarın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dikkat! Sıcaklıklar Artıyor Sihir Haber Arşivi 0 04 Aralık 2011 10:13
Sıcaklıklar 1 - 3 derece artıyor Dilara Haber Arşivi 0 04 Temmuz 2010 12:16