IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2008, 07:56   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Küçük Uğur’un ağlatan dramı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uğur bir çöp kutusunda bulundu ve evlat edinildi. Üç yıl önce annesi Gülten Öztatar vereme yenik düştü. 10 yaşındaki Uğur, önceki gün de sarhoş bir sürücünün kullandığı otomobilin altında can verdi

Kuşadası’nda daha önce ehliyetine el konulan alkollü sürücü Ramazan Çavdarlı’nın aracıyla 120 kilometre hızla çarptığı 10 yaşındaki Uğur Öztatar can verdi. İlköğretim 4. sınıf öğrencisi Öztatar, önceki akşam 18.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı‘nda yolun karşısında kendisini bekleyen babası, amcası ve arkadaşına yöneldi.

Yaya geçidinden karşıya geçen Uğur’a aşırı hızla gelen Çavdarlı’nın (43) kullandığı otomobil çarptı. Metrelerce havaya fırlayan küçük Uğur, kafa üstü asfalta düşerek can verdi.

Küçük yaşta evlat edindiği ve öz çocuğu gibi büyüttüğü Uğur’u gözlerinin önünde yitiren baba Hikmet Öztatar da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Ehliyetine el konulmuştu
Çavdarlı arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçarken görgü tanıkları da aracın plakasını alamadı. Ancak aracın rengi ve çarpmanın etkisiyle kırılan tamponundan yola çıkan polis, Mobese kamerası kayıtlarından trafik canavarının izine ulaştı. Plakası tespit edilen araç, kaza yerinden bir kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulunurken belediyede işçi olarak çalıştığı tespit edilen Çavdarlı kısa sürede yakalandı.

Muayenesinde 273 promil alkollü olduğu saptanan ve tutuklanarak cezaevine konulan Çavdarlı’nın daha önce de alkollü araç kullandığı için sürücü belgesine el konulduğu ortaya çıktı. Kaza yerinde yapılan incelemede de alkollü sürücünün küçük Uğur’a yaklaşık 120 kilometre hızla çarptığı tespit edilirken yolda herhangi bir fren izine rastlanmadı.

Babanın yıkıldığı an
Küçük Uğur’un cenazesi Türkmen Camii’nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Adalızade Mezarlığı’nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hastanedeki tedavisi sonrası cenaze için camiye gelen baba Hikmet Öztatar ayakta durmakta güçlük çekerken namaz sonrası tekrar fenalaşıp yeniden Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çöp kutusunda bulunmuştu
Kazada hayatını kaybeden Uğur’un kısa yaşamının da bir dram olduğu ortaya çıktı. Aydın’da 1998’de bir çöp kutusunda bulunan Uğur’un, önce Aydın Çocuk Esirgeme Kurumu’na götürüldüğü, sonra da Kuşadası İtfaiyesi’nde çalışan Hikmet ve Gülten Öztatar çifti tarafından evlatlık edinildiği belirlendi. Evlatlık olduğunu hissettirmedikleri Uğur’un üzerine titreyen anne Gülten Öztatar’ın da üç yıl önce yakalandığı verem hastalığından kurtulamayarak yaşamını yitirdiği öğrenildi. Babasıyla birlikte yaşamına devam eden Uğur’un okulunda da başarılı bir öğrenci olduğu belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlatan, dramı, küçük, uğur’un


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hrant Dink’e var da Uğur Mumcu’ya yok mu? Ruj Haber Arşivi 0 21 Ocak 2011 07:53