IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2008, 15:51   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kemer Coutry'nin sahibi ve 3 çocuğu sel sularına kapıldı...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kemer Coutry'nin sahibi Esat Edin ve 3 çocuğu Kaz Dağları'ndaki kampingde dün gece yarısı sele kapılarak azgın suda yaşamlarını yitirdi. Kaybolan Esat Edin, oğlu ve 2 kızının cesetlerine bu sabah ulaşıldı.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Zeytinli Beldesi yakınlarında Kaz Dağları eteklerinde derin vadi içinde bulunan ve daha çok doğa tutkunlarıyla motosikletçilerin tercih ettiği Hızır Kamping, dün gece yarısı şiddetli yağmurun ardından sel baskınına uğradı. Bayram tatilini geçirmek üzere çocukları Cem(12) , Aliye(7) ve Serra (10) ile birlikte 3 gün önce bulgalov tipi ve ağaç evlerden kurulu Hızır Kamping'te gelen işadamı Esat Edin, tepe yerine dere kenarında bir ağacın altına kurduğu çadırda kalmayı tercih etti. Esat Edin'in 14 yaşındaki oğlu Murat ise Londra'da olduğu için onlara katılamadı.


BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ GELDİLER

Bayramın ilk gününü İstanbul'da geçiren Kemer Cauntry'nin sahibi 48 yaşındaki Esat Edin'in, çocukları 12 yaşındaki Cem, 10 yaşındaki Serra ve 7 yaşındaki Aliye'yi de yanına alarak, çarşamba günü Edremit'e geldiği belirtildi.

Aynı gün Kaz Dağları eteklerindeki Zeytinli Beldesi yakınlarındaki Mehmetalan Köyü sınırları içindeki Hızır Kamping'e yerleşen işadamı Esat Edin ve çocukları, tepedeki ağaç evlerde kalmayıp dere kenarına çadır kurdu.

Neşe içinde üç gün geçiren Esat Edin ve çocukları, dün akşam çadırlarına çekilip uykuya daldı.

SEL GECE ÇADIRI SÜRÜKLEDİ
Dün gece başlayan şiddetli yağmurun ardından oluşan sel işadamı Esat Edin ve çocuklarını çadırlarında uyurken yakaladı. Vadinin yamaçlarından gelen sularla, taşan azgın derenin suları işadamı Edin ve çocuklarını kaldığı çadırla birlikte vadide ne varsa sürükleyip götürdü.

Olayın hemen ardından Edin ve çocukları için arama ve kurtarma çalışması başlatıldı.


MUSTAFA KOÇ, HELİKOPTERLE ARADI
Gece boyu devam eden arama çalışmalarına, sabahın ilk ışıklarıyla bölgeye sevkedilen arama kurtarma ekipleri ve jandarma da katıldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da sabah erkenden kendi helikopteriyle bölgeye geldi ve havadan arama çalışması yaptı.
Önce kampingin yakınında sürdürülen arama çalışmaları saatler ilerledikçe, vadinin aşağılarında yürütüldü. Saat 09.30 sıralarında kamping alanına yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta ve Zeytinli Beldesi yakınlarında Edin'in kızları Aliye ve Serra'nın cesedine ulaşıldı. Kısa süre sonra da kızların cesedinin bulunduğu yere 100 metre uzaklıkta Esat Edin ve oğlu Cem'in cesedi bulundu.


Kurtarma ekiplerinin battaniyelere sararak dere yatağından çıkardığı cesetler, cenaze aracıyla Edremit Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada işlemlerin tamamlanmasından sonra esat Edin ve 3 çocuğunun cenazelerinin, toprağa verilmek üzere İstanbul'a götürülmesi bekleniyor.
Arama kurtarma çalışmalarına katılan ekipteki görevliler, işadamı Esat Edin'in çocuklarıyla tepe yerine dere kenarında bir ağacın altına çadır kurmasının felakete neden olduğunu söyledi. Yetkililer, gece gelen selde azgın suların işadamı Erdin ve çocuklarının kaldığı çadırla birlikte çevredeki inekleri de sürükleyip götürdüğünü belirtti.

Selde 3 çocuğuyla birlikte yaşamını yitiren işadamı 48 yaşındaki Esat Edin'in yardımseverliği ile tanınan eşi Mehpare Edin, geçen mart ayında 40 yaşında kanserden ölmüştü.

Mart ayında eşini kaybetmişti

3 bin dönüm arazi üzerinde kurduğu Kemer Country projesi sayesinde Türkiye'yi nitelikli konut kavramıyla tanıştıran Kemer Yapı Turizm Yürütme Kurulu Başkanı Esat Edin eşi Mehpare Edin 19 Mart 2008'de vefat ettmişti. 2004 yılında kansere yakalanan Mehare Edin, 2007 yılında Amerika'da tedavi görerek Türkiye'ye dönmüştü. Mehpare Edin, dört çocuk annesiydi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Çocuğu, coutrynin, kapıldı, kemer, sahibi, sel, sularına


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2011 Kemer Modası / Kemer Bağlama Modelleri Ruj Ah Kadınlar 0 20 Mart 2011 00:24
Bakanlık'tan içme sularına gözaltı Cemalizim Haber Arşivi 0 17 Eylül 2008 13:27