IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2008, 20:17   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Gül'ü protesto eden işçi serbest





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'ndeki Aktütün Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıda şehit düşen 15 askerden Astsubay Çavuş Hasan Önal'ın Eskişehir'deki cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü protesto ettiği iddiasıyla gözaltına alınan fabrika işçisi 27 yaşındaki Osman Tosun, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Tosun hakkında ‘Cumhurbaşkanı'na hakaret’ suçundan yasal işlem yapıldığı bildirildi.
Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'la birlikte dün katıldıkları şehidin cenazesinde protestolarla karşılaşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, törenin ardından bir süre Vali Konağı'nda dinlendi. Daha sonra makam aracına binerek havaalanına gitmek üzere yola çıkan Gül, Mustafa Kemal Caddesi'nde Vali Konağı'na yaklaşık 50 metre mesafede yol kenarında toplanan kalabalığın protestosuyla karşılaştı.

Yaya kaldırımında duran ve elinde Eskişehirspor bayrağı olan Osman Tosun, Gül'ü makam aracına doğru “Şehitlerden utanın, yuh” diye bağırdı. Gül, aracın camını açarak kendisini protesto eden Tosun'u eliyle korumalarına göstererek gözaltına alınmasını istedi. Gül'ün korumaları tarafından yakalanıp yaka-paça polislere teslim edilen Osman Tosun, bindirildiği trafik ekip otosuyla Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü.
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Osman Tosun hakkında ‘Cumhurbaşkanı'na sözlü hakaret’ suçundan yasal işlem yapıldı. Tosun, ifadesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hakaret etmediğini, terörü lanetlemek için bağırdığını öne sürdü. Osman Tosun alınan ifadesinin ardından nöbetçi savcının talimatıyla Adliyeye sevk edilmeden Polis Merkezi'nden serbest bırakıldı. Tosun hakkında ‘Cumhurbaşkanı'na hakaret’ suçundan hazırlanan evrağın savcılığa gönderileceği bildirildi.

Gül’den protestocuya:Ne diyorsun sen!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de tören geçişinin ardından Vali Konağı’nda dinlendi.

Gül’ün konaktan çıkışını bekleyen bir genç Cumhurbaşkanı makam aracıyla geçerken “Yuh!” diye bağırdı. Bu sırada penceresi açık olan Gül, gence “Ne diyorsun sen!” diye tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı’nın makam aracı ve beraberindeki konvoy hızla uzaklaşırken, geride kalan protestocu genç ise polisler tarafından gözaltına alındı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cumhurbaşkanı, eden, gülü, işçi, protesto, serbest


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan'ı protesto eden 10 kişiye 120 yıl hapis PassioN Haber Arşivi 6 29 Şubat 2012 13:17
Cumhurbaşkanı Gül, serbest bırakılmalarını sağladığı Alman gazetecilerle görüştü Sevda Haber Arşivi 0 18 Eylül 2011 19:54
Cumhurbaşkanı Gül'e Protesto.. Düş Haber Arşivi 0 16 Eylül 2011 20:34