IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2008, 20:23   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
17 yaşındaki genç öğretmeni ve sınıftakileri rehin aldı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BOLU Mimar İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki U.S., bunalıma girerek, elindeki 2 bıçakla bilgisayar dersi öğretmeni Selda Tutulmaz ile sınıf arkadaşlarını 1 saat boyunca rehin tuttu.

Öğretmeni ve arkadaşlarını bıraktıktan sonra okuldan kaçan ve içkili olduğu belirlenen U.S., bir süre sonra yeniden döndüğü okulda bu kez kendini öldürmek istedi. Polisler, bir anlık dalgınlığından yararlandığı S.U.'yu etkisiz hale getirdi. Toplam 1.5 saat süren bıçaklı dehşet, okuldaki öğretmenleri ve öğrencilere büyük korku yaşattı.

Olay, Köroğlu Mahallesi'nde bulunan Mimar İzzet Baysal Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Lise 2'nci sınıf öğrencisi U.S., bu sabah okula geldikten sonra bilinmeyen bir nedenle öğretmenleri ile tartışarak evine gitti. Evinde içki içen U.S. babası ile de tartıştıktan sonra evin camlarını kırdı. Evden aldığı iki bıçakla okula giden U.S., saat 15.30'da sınıfına girerek, o sırada ders veren bilgisayar öğretmeni Selda Tutulmaz ve sınıf arkadaşlarını rehin aldı. U.S., öğretmeni ve arkadaşlarını tehdit ettikten sonra koşarak okuldan kaçtı.

Okulda büyük korku yaşayan öğretmen ve öğrenciler herşeyin sona erdiğini düşündükleri sırada, U.S. elindeki bıçaklarla yeniden okula döndü ve giriş katında bulunan bir odaya girerek, elindeki bıçaklarla kendine zarar vereceğini söyleyerek çevresindekilere tehditlerde bulundu.

Üzerindeki gömleğini çıkaran ve sigara içen U.S., kendisine müdahale etmek isteyen öğretmenleri yanına yaklaştırmadı. Okula çağrılan polis, odaya girerek U.S.'yi ikna etmeye çalıştı. Bu sırada, son derslerini gören okuldaki tüm öğrenciler dışarı çıkarıldı. Öğretmenler okulun bahçesinde bekleyen öğrencileri buradan da uzaklaştırdı. İkna çalışmalarına bazı öğretmenler de katıldı. Polisler, saat 17.00'de, bir anlık dalgınlığından yararlandığı U.S.'nin üzerine çullanarak, elinden bıçakları aldı. U.S. okuldan çıkarılırken, babasına, “Sakın ağlama baba” diye bağırdı.

U.S.'nin rehin aldığı öğretmeni Selda Tutulmaz ise okulun önünde ağladı. Meslektaşları Selda Tutulmaz'ı teskin etmeye çalıştı. Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer de okulda 1.5 saat süren dehşetle ilgili bilgi aldı.

Oğlunun bilmedikleri bir nedenle bunalıma girdiğini söyleyen U.S.'nin babası, “Oğlum son zamanlarda bunalıma girdi. Biz de neden olduğunu bilmiyoruz. Alkol alıp okula geldikten sonra bu olaylar meydana gelmiş. Biz de çok üzüldük” dedi. Polis, U.S.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aldı, genc, rehin, sınıftakileri, yaşındaki, öğretmeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Genç Kız, annesini bıçaklayıp 3 kız kardeşi ile birlikte rehin aldı. Düş Haber Arşivi 0 14 Ocak 2015 19:53
Baba, kızını rehin aldı Lucifer Haber Arşivi 0 15 Ocak 2010 21:08