IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2008, 10:36   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sahte Banu'lara Dikkat Edin




Banu Zorlu, adını kullanarak internet sitelerinde hayranlarıyla yazışanlar yüzünden sıkıntılı...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu kişilerin olayı iyice abartıp buluşma randevuları bile verdiğini anlatan şarkıcı, sevenlerine "sahtekarlara dikkat" uyarısında bulundu: "Ben hiçbir sitede yokum, zaten internette yazışacak kadar vaktim de yok. İnterneti sadece iş amaçlı kullanıyorum, hiçbir siteye üye değilim. Ne olur bunlara itibar etmeyin, verdikleri randevulara da kesinlikle gitmeyin."

Yönetmen bir babanın kızı olmasına rağmen oyunculuğu pas geçip şarkıcılıkta karar kılan Banu Zorlu, bu kararından gayet memnun... Güzel şarkıcı, “Konservatuvardaki hocalarım bende ışık gördüklerini söylemişlerdi. Yani sahnede bambaşka biri olduğumu düşünüyorlardı. Demek ki sahne için yaratılmışım” diyor.

- Yönetmen bir babanın kızı olarak setlerde büyüdünüz. Fakat biz sizi oyuncu olarak değil şarkıcı olarak tanıdık. Hiç oyuncu olmayı düşünmediniz mi?

Düşündüm ama şarkıcılıkta karar kıldım. İki yıldır da bu kararımı uyguluyorum. Aslında daha önce TRT’ye 52 bölüm dizi çektim. Show TV’ye de 26 bölüm... Ayrıca iki film yaptım.

- Kartvizitinizde oyuncu değil, şarkıcı yazıyor...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çünkü müzisyenim. Müzik eğitimi aldım konservatuvarda. Aslında operacıyım, opera okudum. Tiyatro dersleri de gördük, ama iki mesleği bir arada yürütmek çok zor. Yani insan ya şarkıcı ya oyuncu olmalı... Oyunculuğu seçtiğiniz zaman şarkıcılık, şarkıcılığı seçtiğiniz zaman da oyunculuk yarım kalıyor. Yarım kalan şeylerden hoşlanmadığım için kendime bir hedef belirledim ve okuduğum mesleği yapmaya karar verdim. Ve şu an en çok ekstraya giden şarkıcıların başındayım diyebilirim.

- Ekstralarda sık sık problem yaşanır mı? Hadise’nin son programında korumalar birbirine girdi biliyorsunuz, taraflar mahkemelik oldu. Böyle kavgalara rastladınız mı?

Yok, ben o tür şeylere inanmıyorum. Bazı tatsız olaylar olur, ama ben bu işte reklam amaçlı bir abartının olduğunu düşünüyorum.

- Bazı sanatçıların özel bir ışığı var. Bunu nasıl yorumluyorsunuz?

İki ruhludur sanatçı, sahnede ayrıdır, normal hayatta ayrı... Mesela Türkan Şoray normal hayatta çok çekingendir, fakat sahnede çok farklı olur. Ben de öyleyimdir, şurada dans et desen edemem, ama sahnede değişirim. Konservatuvarı ilk kazandığım zamanlar hocalarım bende o ışığı gördüklerini söylemişlerdi. Yani sahnede bambaşka biri olduğumu düşünüyorlardı. Demek ki sahne için yaratılmışım.

- Pop sanatçıları arasında ciddi polemikler yaşanıyor. Hatta bazen iş hakaret boyutuna kadar varabiliyor. Ne diyeceksiniz bu konuda?

Bilemem, ben kendime göre bir yol çizdim ve o yolda ilerlemek istiyorum. Polemiklere girdiğiniz zamanda halkın gözünde değeriniz kalmıyor zaten...

- İyi ama genç kuşak popçular neyi paylaşamıyor olabilir?

Sanatçının egosu yüksektir. Yok o daha iyi sattı, yok o daha iyi işe gitti derken iş çığırından çıkıyor. Biraz da onları yanlarındaki insanlar gaza getiriyor diye düşünüyorum. Aslında çok yanlış... Paylaşamadıkları bir şey olamaz, çünkü herkesin yeri ayrı. Kimse kimsenin kısmetini ve ekmeğini yiyemez. Bir zamanlar ben de karıştım gaza gelip, sonra yaptığım şeyin çok saçma olduğunun farkına vardım.

- Bu tür polemiklerin getirisi var mı sizce?

Yok. Sanatçının sahnesi ve sesi güzelse, bir şekilde yol alır.

- İdol olarak gördüğünüz bir sanatçı var mı, yoksa ben ayrı bir ekol olacağım mı diyorsunuz?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnsanlar birbirinin taklidi olmamalı diye düşünüyorum, öte yandan beğendiğim sanatçılar elbette var. Mesela Candan Erçetin, Seda Sayan, Ajda Pekkan... Tabii ki Sezen Aksu’yu da çok beğeniyorum. Sonuçta bunlar kendi başlarına marka olmuş insanlar. Ben de ileride kendi başıma bir marka olmak istiyorum.

- Şu anda bir okuldayız. Burada ne yapıyorsunuz?

Burayı yaklaşık iki sene önce, balerin olan kız kardeşim Aydan Zorlu ile açtık. Adı “Mavi Beyaz”... Burada bale, modern dans, Latin ve caz gibi bir çok dans çeşidi öğretiliyor. Çok değerli hocalarımız var. İleride tiyatro ve şan dersi koymayı da düşünüyoruz.

- Siz de eğitmenlerden biri mi olacaksınız?

Sonuçta daha gencim, zamanım var. İlerleyen yaşlarda olebilir. Mesela Candan Erçetin yapıyor, ben de yapabilirim diye düşünüyorum.

- Aşk hayatınız ne durumda?

Şu anda hayatımda kimse yok. Sadece işlerim var. Ben çocukluğumdan beri çok faal bir insandım, dolayısıyla öncelik işlerimde...

- Uzun süre evlilik yok anlaşılan...

Yok, henüz evlilik olayını düşünmüyorum. Aslında düşünmüyorum demek de çok doğru bir şey değil, bir bakarsınız aniden evlenebilirim, hiç belli olmaz. Yani işime saygı duyan bir erkekle evlenebilirim. Önemli olan hayata aynı pencereden bakabilmek. Elbette evleneceğim, elbette çocuklarım olacak, ama bunun için kendimden çok fazla taviz verip hayatımı kısıtlayamam.

- Geçen gün bir röportajda ünlü çiftlerin evliliklerinin yürümediğini, yüksek egoları yüzünden çatıştıklarını okudum. Birbirleriyle yarışıyorlarmış. Siz katılıyor musunuz bu fikre?

Katılıyorum. Sanatçının egosu çok yüksektir. Sanatçı topluluğa girdiğinde sayılan ve sevilen bir insandır, kameraya alışkındır. Bu başka bir ruhu hali. O yüzden aynı meslekten biriyle evlenmeyi düşünemem, gerçekten egolar çatışır. Bizim işimiz şöyledir; altı ay eve ya da stüdyoya kapanırsınız ve o arada eşiniz sizi geçerse bu tahammül edilmez bir şey olur! O dengeyi kurmak çok zordur. Kadın çok popülerse erkek için problemdir, erkek daha popülerse de kadın zamanla kendini yer bitirir.

- Peki şov dünyasından uzak birinin popüler ve güzel bir kadınla evliliğinde sorun çıkmaz mı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


O da zor... Ben evliliklerde erkeğin daha girişken olması gerektiğine inanıyorum. Yani çok sıradan biriyle olamam.

- Sonuç olarak popüler kadınların evlenmesi, daha doğrusu evliliklerini yürütmesi zor... Doğru mu?

Hayır, zor değil, sadece evleneceğin insanı düzgün seçmen lazım. Her şey dengi dengine olmalı.

İnternette sahte Banu Zorlu'lar dolaşıyor
Bazı internet sitelerinde benim adımı kullanarak chat’leşen, benim adıma başkalarıyla yazışan insanlar varmış. “Ben Banu Zorlu’yum” deyip buluşma randevuları bile veriyorlarmış. Ne olur kimse bu tür şeylere itibar etmesin ve benim adıma verilen randevulara gitmesin. Ben hiçbir sitede yokum, zaten internette yazışacak kadar vaktim de yok. İnterneti sadece iş amaçlı kullanıyorum, hiçbir siteye üye değilim. Dileyenler bana kendi resmi web sitem olan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşabilir, o kadar...
Kaynak: hurriyet.com.tr

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
banulara, dikkat, edin, sahte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Banu Zorlu - Dikkat Sevgilim Cappy A, B, C, Ç 0 17 Şubat 2015 03:37
Sahte 1 Mayıs / Banu AVAR Nadas Haber Arşivi 0 02 Mayıs 2012 00:54