IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2008, 12:19   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hapishanede Kendini Asıyordu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güzel manken hapishanede kendini asmak istemiş...

Dobra dobra bir söyleşi gerçekleştirdiğimiz Tuğba Özay ilginç bir itirafta bulundu. Güzel manken, "Cezaevindeyken anneme babama bir şey olsaydı pencereye kendimi asacaktım. Bunu arkadaşlarıma da söyledim” dedi.

İçerideyken hiç ölümü düşündünüz mü?

Cezaevinin ötesi ölümün kıyısıdır. Benim en iyi dostum babamdır. Hapisteyken babamın fotoğraflarını istedim. Sadece birkaç tanesini bana verdiler. Erkek fotoğrafı içeri sokulmazmış. Bunu duyunca çıldırdım. Özür dilediler sonra. İçerideyken, "Eğer ben buradayken babama ve anneme bir şey olursa, şu pencereye kendimi asacağım!" dedim. Cidden o psikolojiye girmiştim.

Psikolojik bir destek aldınız mı?

Ne bir psikoloğa gittim ne ilaç kullandım. Her sabah konferans salonunu açtırıp, kadın mahkumlara spor yaptırıyordum. Bangır bangır sesini açıyordum müziğin. Aerobiğin sonunda yoga dersi de veriyordum. Ruhsal bir terapiydi bu.

KENDİMİ ASLA EZDİRMEM

Dışarıdan bakıldığında, özgüveni tam, güçlü bir kadın profili çiziyorsunuz. Yalnızken de öyle misiniz?

Benim içimde bir sürü kadın var. Güçlü bir kadınım ama o gücün arkasında çok duygusal, romantik ve çok güzel hayalleri olan küçük bir çocuk yaşıyor. Hatalıysam, aşıksam beni affetmesi için ağlarım ama kalkıp da duygu sömürüsü yapmam. Kimsenin karşısında kendimi küçük düşürmem. Annem de benim gibi çok gururludur. Gururumu ayaklar altına asla almam.

Hapiste yazdığınız şiirlerden bir albüm çıkaracağınızı duydum, bu ne zaman gerçekleşecek?

Şiirlerim şu anda besteleniyor. Bir tanesi bestelendi, adı 'Armoni'. İlk klibimi de bu şarkıya çekeceğiz. Bu parçayı her dinleyen ağlıyor. Arabesk değil, türkü değil, fantezi değil, tamamen batı müziği, slow bir müzik. Bir de Sezen Aksu'nun çok eski bir parçasını 'Gamsız'ı istedim. Sağolsun izin verdi.

ARTIK UCUZ ELEŞTiRiLER VAR

Eskiden sizi ekranda hep görürdük, sözünüzü hiçbir konuda sakınmazdınız. Her konuda bir fikriniz mutlaka vardı. Sanki şimdi değiştiniz, daha bir ağırlaştınız, suskunlaştınız bana mı öyle geliyor yoksa?

Artık televizyon falan izlemek istemiyorum. Yüzler aynı, konuşulan şeyler aynı, polemikler aynı; her şey saçma sapan. Şimdi artık ucuz eleştirinin adı polemik oldu. Polemiklerden uzak duruyorum. Geçmişte her şeyin çok fazla içindeydim. Çünkü çok çalışıyordum, kendime ayırdığım bir vakit yoktu, dolayısıyla her yerdeydim. O, 6 aylık zaman içinde dışarıdan içeriye baktım. Şu anda hayat beni değil, ben hayatı yönlendiriyorum.

iŞTE TUĞBA’NIN ŞARKISI ARMONi

Siyah bazen ölümdür, bazen asalet/ Kimisine zulümdür, kimisine zerafett/ Kırmızı bazen kandır, bazen aşkı anlatır/ Kimine batan güneş, kimine tehlikeli eş/ Beyaz bazen saflıktır, bazen tutsaktır/ Kimine barışın simgesi, kimine mutluluğun imgesi/ Sarı güneşi çağrıştırır, bazen sevdaları ayırır/ Kimine hayat verir sarı, kimi yaşar sonbaharı/ Mor bazen cazibedir, bazen uyuşturur damarı/ Kimine gecedir mor, kiminin salkımlı sokağı/ Kahve topraktır kimine, kimine ağacın dalı/ Kimine paslı demir sapı, kimine umut olur sanı/ Yeşil bazen ormandır, bazen bakmaya doyamadığın göz/ Kimine paradır yeşil, kimine türküdeki bir söz/ Mavi bazen denizdir, bazen gökyüzü/ Kimine nazarlıktır mavi, kimine olur giy yüzü...


Kaynak: Bugün...

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
asıyordu, hapishanede, kendini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hapishanede kilinan namaz Swat İslamiyet 0 16 Mart 2012 22:50