IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Christina Parkta Oyun Oynamış.. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/153760-christina-parkta-oyun-oynamis.html)

Kralice 22 Ekim 2008 10:23

Christina Parkta Oyun Oynamış..
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Christina Aguilera, İstanbul’dan ayrılacağı gün ilginç bir olay yaşamış..

‘Var mısın Yok musun’ yarışması için İstanbul’a gelen Christina Aguilera, son gün ilginç bir olay yaşadı. Kaldığı Çırağan Sarayı’ndan Sabiha Gökçen Havaalanı’na giden ABD’li şarkıcı Ataşehir’deki bir siteyi çok beğendi.

Siteyi yakından görmek isteyen Christina, güzergahını değiştirerek siteye girdi. Buradaki çocuk parkında oğlu Max’le 20 dakika oynadı. Bu durum karşısında en büyük şaşkınlığı ise çevre halkı yaşadı. Parklarında bir dünya starını gören Ataşehirliler, imza almak için sıraya girdi.

Ayrıca, Christina’nın yarışmada jest yaptığı ortaya çıktı. Anlaşma gereği programda 112 dakika kalması gereken şarkıcı bu süreyi 73 dakika aştı. Şarkıcının programı çok beğenmesi Acun Ilıcalı’yı da mutlu etti. Ilıcalı, “Ajanstan alacağımız olumlu referansla yeni yıldızlar çağırmayı planlıyoruz” diye konuştu.


Kaynak: Akşam...

Difuzyon 22 Ekim 2008 15:18

Cevap: Christina Parkta Oyun Oynamış..
 
Dakikaları çok değerli olan bir sanatçıyı ülke olarak ağırladık ! Misafirperver bir ülkede bir sanatçının oğluyla bir parkta ,çevre sakinleriyle kaynaşmasını neden dakikalara sığdırıyoruz, anlam veremiyorum...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:08.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net