IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kurban bedelleri açıklandı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/154784-kurban-bedelleri-aciklandi.html)

Angel 27 Ekim 2008 11:00

Kurban bedelleri açıklandı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kurban bayramına yaklaşık 40 gün kala, Diyanet İşleri Başkanlığı, 2008 yılı “vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonuöna başladı. Diyanet, bu yıl için bir kurban bedelini bütün masraflar dahil olmak üzere 260 YTL olarak belirledi. Organizasyona katılmak isteyenler için son gün ise 5 Aralık.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nca ortaklaşa yürütülen “vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonuö bu yıl için de başlatıldı. Bu yıl bir kurban bedelinin tüm masraflar dahil 260 YTL olarak belirlendiği kurban organizasyonunda kesilen kurbanlardan elde edilen etler yurt içi ve yurt dışında ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlara ile soydaş ve dindaşlara dağıtılıyor.


Organizasyona katılacak olanların, kurban bedellerini, en geç 5 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar; Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası’nın bütün şubelerinde açtırılan Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Hesabı’na yatırmaları gerekiyor. Banka şubelerinin olmadığı yerlerde ise en yakın İl veya İlçe Müftülüklerine müracaat edilebilecek.

KREDİ KARTIYLA KURBAN KESİMİ
Diyanet’in vekaleten kurban kesim organizasyonuna katılacak olanlardan arzu edenler [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesinden kredi kartıyla ödeme yaparak kurbanlarını kestirebilecekler. Diyanet, organizasyona katılacak vatandaşların, kurban bedellerini geciktirmeden zamanında yatırmaları, parayı yatırırken ad, soyad, adres ve cep/ev telefon numaralarını okunaklı bir şekilde banka dekontuna yazdırmaları yönünde uyarıda da bulundu. Belirtilen tarihten sonra para yatıranlar için ise, kurban kestirilemeyeceğinden paraları iade edilecek. Ayrıntılı bilgi Türkiye Diyanet Vakfı’na ait (312) 417 12 35 no’lu telefondan bilgi alabilirler veya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mail adresiyle haberleşebilirler.

basbeLasi 28 Ekim 2008 00:26

Cevap: Kurban bedelleri açıklandı
 
hadi baqalım hayırLı oLsun şimdiden bir kurban daha qeLioyor..


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net