IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2008, 00:30   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşini öldüren kocaya ‘boynuz’ indirimi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İZMİR'de kendisini aldattığını iddia ettiği eşini öldüren Ethem Gürsoy mahkeme tarafından ömürboyu hapis cezasına çaprtırıldı. Ancak ceza, eşinin kendisine ‘Boynuzlu, p..enk’ dediği gerekçesiyle 16 yıl hapse indirildi.
İzmir’de kitap pazarlamacısı bir çocuk babası 34 yaşındaki Ethem Gürsoy, geçen mart ayında cinayet bürosuna avukatıyla gelip karısını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Suç aleti tabancayı da emniyete getiren Gürsoy ifadesinde, kitap pazarlamacılığı yaptığını, sabah uyandığında 17 yıllık ev kadını eşi 34 yaşındaki Tülay’ın, birisiyle cep telefonuyla konuştuğunu ve karşısındaki kişiye ‘Canım, cicim’ diye hitap ettiğini duyduğunu öne sürdü. Cinayeti polise ayrıntılı şekilde anlatan Ethem Gürsoy, hızla yanına gittiği eşinin, daha önceden hiç görmediği ve numarasını dahi bilmediği cep telefonunu kapattığını, pilini de yerinden çıkararak sorularına cevap vermediğini, konuşup gerçekleri anlatması için eşi Tülay’ı masada karşısına oturttuğunu, eşinin kendisine, ‘Boynuzlu p..enk. Boşayacaksan boşa’ dediğini iddia etti. Bu sözler üzerine çılgına dönüp, bulundurma ruhsatlı tabancasıyla ateş eterek eşini öldürdüğünü anlattı.
Polis olayın olduğu eve geldiğinde Tülay Gürsoy’un eşini üç el ateş ederek öldürdüğü, cinayetten sonra silah sesine uyanan 17 yaşındaki oğlunu alıp, akrabalarının evine gittiği ve olayı orada oğluna anlattıktan sonra teslim olduğunu belirlendi.

ÖNCE ÖMÜR BOYU HAPİS
İzmir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘eşini kasten öldürmek’ suçundan ömürboyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Ethem Gürsoy, son kez hakim önüne çıktı. Avukatı aracılığıyla son savunmasını yapan Ethem Gürsoy, olayların bu safaya gelmesinden dolayı çok pişman olduğunu, eşini çok sevdiğini, başkalarıyla konuşmalarını ve chatleşmelerinin sonucu tartışma sırasında kendisine söylediği ağır sözler yüzünden bir anlık öfke ile cinayeti işlediğini, pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti Ethem Gürsoy’u önce ömürboyu hapis cezasına çarptırdı. ardından ölen eşinin ‘boynuzlu p..enk” sözlerini ağır tahrik nedeni sayıp, Gürsoy’un cezasını 16 yıl hapse indirdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
‘boynuz’, eşini, indirimi, kocaya, öldüren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kız bebek dünyaya getiren eşini öldüren kocaya ağırlaştırılmış müebbet AngeL Haber Arşivi 1 21 Ocak 2015 17:56
Tedbir nafakasına ‘Facebook’ indirimi Angel Haber Arşivi 0 07 Temmuz 2008 09:16